BAUER Bio Narancslé érett, napsütötte, bio gyümölcsökből készül frissen csavarva. Az aromája ugyanolyan, mintha frissen lenne facsarva. Nem használtak termesztéséhez műtrágyát és kemikáliákat. A narancslevet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás nem minőségi hiba! A narancs rost és szárazanyag tartalma rakódhat le.
Nem tartalmaz tartósítószert, és más adalékot. Felbontás után 3-4 napig hűtőben tárolva eltartható.
Napi egy kis pohár narancslé jelenősen csökkentheti a demencia kialakulásának kockázatát. A narancs az egyik legkedveltebb gyümölcs a téli hónapokban, a narancslé pedig sok reggeliző asztal főszereplője. Amellett, hogy gazdag C-vitaminban, számos jótékony hatással rendelkezik még ez a gyümölcs. A narancsra ritkán gondolunk úgy, mint gyógyító hatású növényre, előnyének a legtöbbször "csak" azt tartjuk, hogy C-vitaminban és rostokban gazdag és a téli hónapokban hazánkban is könnyen elérhető. De egyre több kutatás foglalkozik a narancs, illetve a benne található hatóanyagok, fitonutriensek előnyös hatásaival. Ezeknek a fitonutrienseknek, vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően a rendszeres narancsfogyasztás támogathatja a szervezetünket a káros szabadgyökökkel szembeni küzdelemben, kiváló antioxidáns, és segíthet megelőzni bizonyos krónikus, illetve daganatos betegségeket.
Jótékonyan hat a vérnyomásra is.
A narancsban (illetve más citrusgyümölcsökben) gazdag étrend csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Ezek a gyümölcsök – így a narancs is – folátban, káliumban és C-vitaminban gazdagok, fitonutriensek tucatjait tartalmazzák, így jótékonyan hatnak a vérnyomásra, a koleszterin- és vérzsírszintre, csökkentik a veszélyes (akár trombózist is okozó) vérrögök rizikóját, és segítenek megőrizni a vérerek rugalmasságát.
Ha valaki naponta fogyaszt narancsot vagy más citrusgyümölcsöt, akár 20 százalékkal is csökkentheti az agyvérzés rizikóját. Ráadásul a rostokban és tápanyagokban gazdag narancsot az is beillesztheti az étrendjébe, aki ügyel a súlyára – vagyis ez a citrusgyümölcs az elhízás és az azzal összefüggő betegségek veszélyét is csökkentheti.
A narancsban található limonoidoknak daganatellenes hatásai is lehetnek. Állatkísérletek, illetve emberi sejteken végzett vizsgálatok során kiderült, hogy a limonoidok segíthetik a szájüregi, bőr-, tüdő-, emlő-, gyomor- és bélrendszeri daganatok elleni küzdelmet, és lassíthatják, megakadályozhatják a daganatos sejtek osztódását.
BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSKOR CSAK TÖRÉKENY ÁRU BIZTOSÍTÁSSAL KIEGÉSZÍTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOT LEHET KIVÁLASZTANI!