BAUER Bio paradicsomlé, frissen betakarított bio, lédús paradicsomok levéből készült, nem használtak termesztéséhez műtrágyát és kemikáliákat. Pikáns ízét a hozzáadott BIO fűszerek adják. A paradicsomlevet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás nem minőségi hiba! A paradicsom rost és szárazanyag tartalma rakódhat le.
Nem tartalmaz tartósítószert, és más adalékot.
Igazi tápanyagbomba és nagyszerű hatással van a szervezetre. Mindezt számtalan, csodálatos aktív összetevőjének köszönheti. Rendszeres fogyasztása mellett hatalmas javulást fog észrevenni a közérzetén is.
FELPÖRGETI A FOGYÁST
A paradicsomlé a benne található rostnak köszönhetően remekül telít, így hatásos segítség fogyókúra alatt, amikor nemcsak a kilókkal, hanem az állandó éhséggel is fel kell vennünk a harcot. Ráadásul nem kell félnünk a diéta alatt fellépő hiánybetegségektől sem, mert szinte az összes tápanyagot tartalmazza, amire a szervezetnek szüksége van.
MÉREGTELENÍT
Sajnos, bármennyire is igyekszünk egészségesen étkezni, a szervezetünk mérgek és adalékanyagok raktára. A paradicsomban található klór és kén segíti a vesék és a máj működését. Nem is választhatsz a paradicsomlénél jobbat, ha méregteleníteni akarsz.
ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT
A friss paradicsomlé nagyszerű A- és C-vitamin forrás. Rendszeres fogyasztásával megelőzheted a szem bizonyos betegségeit, megerősítheted az immunrendszered és megőrizheted fogaid, illetve csontjaid egészségét.
RÁKELLENES CSODASZER
A paradicsom élénkpiros színét a likopin nevű antioxidáns vegyület adja. Mivel nagyszerű likopin forrás, ezáltal többféle rákos megbetegedéstől véd, amilyen a tüdő-, a mell-, a prosztata- és a hasnyálmirigyrák.
VÉD A SZÍVBETEGSÉGEKTŐL
A paradicsom B6-vitaminban is gazdag. Ha meg akarod védeni magad a szívbetegségektől, érdemes napi 1 pohár paradicsomlével tenni ezt. A B6-vitamin ugyanis csökkenti a homociszteinszintet. A homocisztein egy véredényeket károsító aminosav, amely szívinfarktushoz is vezethet.
CSÖKKENTI A KOLESZTERINSZINTET
A rendszertelen diétáknak köszönhetően a legtöbb embernek magas a koleszterinszintje. A paradicsomlé igazán rostdús, ezáltal növeli a jó koleszterin (HDL) szintjét. A benne található niacinnak köszönhetően pedig csökkenti a rossz koleszterin (LDL) szintjét.
VÉD A SZABADGYÖKÖKTŐL
Csupán napi egy pohár paradicsomlére van szükségünk ahhoz, hogy megakadályozzuk testünkben a szabadgyökök jelenlétét. A szabadgyökök olyan károsító molekulák, amelyek rákos megbetegedésekhez vezetnek. A paradicsom képes felvenni a harcot velük, mivel remek antioxidáns.
SEGÍTI A BARNULÁST
Nincs is jobb a nyári melegben egy pohár hideg paradicsomlénél, amely a szép barnaságunkról is gondoskodik. Nemcsak ihatod, hanem akár a testedre is kenheted a sűrű lét. Csökkenti a leégés okozta pirosságot, de a makacs aknéktól is véd, mivel eltünteti a foltokat a bőrről és összehúzza a pórusokat.
JAVÍTJA A BÉLMŰKÖDÉST
Ha gondod van az emésztéseddel, és rendszertelen a bélmozgásod a paradicsomlé jelentheti a megoldást. Segíti az emésztését, így természetes gyógymód a székrekedésre.
BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSKOR CSAK TÖRÉKENY ÁRU BIZTOSÍTÁSSAL KIEGÉSZÍTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOT LEHET KIVÁLASZTANI!