Biofood Trade Kft     E-mail: biofoodtrade@gmail.com    Tel: +36 70 321-0685

Kérdése van? Hívjon minket! +36703210685

Írjon nekünk!biofoodtrade@gmail.com

Bio Zöldséglevek

5termék 15

 

A Bauer rebarbaranektár savanykás íze nagyon markáns, nagyszerű süteményszósz alap.



A rebarbara azon tavaszi zöldségeink közé tartozik, amelyet érdemes a tavaszi időszakban fogyasztani, mert nagyon fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
A rebarbara egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy főleg azokat a vitaminokat tartalmazza, amelyre különösen a tél végével van nagy szükségünk. Nagy mennyiségben tartalmazza a B1-, B2-,A- és C-vitaminokat. Ráadásul olyan ásványi anyagokat is tartalmaz emellett, mint például a kálcium, kálium, foszfor, magnézium és vas. Így érdemes a tavaszi étrendünkbe mindenképpen beemelnünk a rebarbarát.


A rebarbarának nagyon jó vér-, illetve vesetisztító hatása is van, ezért akár a szívbetegeknek vagy a szellemi munkát végzőknek is érdemes beiktatniuk a fogyasztását. Azoknak azonban, akiknek veseköve van, érdemes jobban odafigyelniük rá, mert enyhén növeli a szervezetünkben a sav mennyiségét.


A rebarbara esetében is elmondható, hogy az egyik legfontosabb tulajdonságai közé tartozik az antioxidáns hatása. Ráadásul sokkal több karotinoidot tartalmaz, mint például a répa.


Emésztésünknek is nagyon jót tesz a rebarbara fogyasztása, étvágyunkat javíthatjuk, de a hasmenéses panaszaink enyhítésére is nyugodtan kipróbálhatjuk. Ezen kívül a gyulladáscsökkentő hatása is van, illetve a bélrendszerben található gombás betegségek - például Candida fertőzések - esetén is nagyon hatásos segítség lehet.


Nem csak gyulladáscsökkentő, hanem vérzéscsillapító hatása is van. Nagyszerűen kezelhetjük vele a fogínygyulladást, de akár a gyomorfekély miatt kialakuló vérzéseket is megelőzhetjük a fogyasztásával.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 8 db
1 699 Ft

 

BAUER Bio paradicsomlé, frissen betakarított bio, lédús paradicsomok levéből készült, nem használtak termesztéséhez műtrágyát és kemikáliákat. Pikáns ízét a hozzáadott BIO fűszerek adják. A paradicsomlevet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás nem minőségi hiba! A paradicsom rost és szárazanyag tartalma rakódhat le.
Nem tartalmaz tartósítószert, és más adalékot.

Igazi tápanyagbomba és nagyszerű hatással van a szervezetre. Mindezt számtalan, csodálatos aktív összetevőjének köszönheti. Rendszeres fogyasztása mellett hatalmas javulást fog észrevenni a közérzetén is.

FELPÖRGETI A FOGYÁST
A paradicsomlé a benne található rostnak köszönhetően remekül telít, így hatásos segítség fogyókúra alatt, amikor nemcsak a kilókkal, hanem az állandó éhséggel is fel kell vennünk a harcot. Ráadásul nem kell félnünk a diéta alatt fellépő hiánybetegségektől sem, mert szinte az összes tápanyagot tartalmazza, amire a szervezetnek szüksége van.

MÉREGTELENÍT
Sajnos, bármennyire is igyekszünk egészségesen étkezni, a szervezetünk mérgek és adalékanyagok raktára. A paradicsomban található klór és kén segíti a vesék és a máj működését. Nem is választhatsz a paradicsomlénél jobbat, ha méregteleníteni akarsz.

ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT
A friss paradicsomlé nagyszerű A- és C-vitamin forrás. Rendszeres fogyasztásával megelőzheted a szem bizonyos betegségeit, megerősítheted az immunrendszered és megőrizheted fogaid, illetve csontjaid egészségét.

RÁKELLENES CSODASZER
A paradicsom élénkpiros színét a likopin nevű antioxidáns vegyület adja. Mivel nagyszerű likopin forrás, ezáltal többféle rákos megbetegedéstől véd, amilyen a tüdő-, a mell-, a prosztata- és a hasnyálmirigyrák.

VÉD A SZÍVBETEGSÉGEKTŐL
A paradicsom B6-vitaminban is gazdag. Ha meg akarod védeni magad a szívbetegségektől, érdemes napi 1 pohár paradicsomlével tenni ezt. A B6-vitamin ugyanis csökkenti a homociszteinszintet. A homocisztein egy véredényeket károsító aminosav, amely szívinfarktushoz is vezethet.

CSÖKKENTI A KOLESZTERINSZINTET
A rendszertelen diétáknak köszönhetően a legtöbb embernek magas a koleszterinszintje. A paradicsomlé igazán rostdús, ezáltal növeli a jó koleszterin (HDL) szintjét. A benne található niacinnak köszönhetően pedig csökkenti a rossz koleszterin (LDL) szintjét.

VÉD A SZABADGYÖKÖKTŐL
Csupán napi egy pohár paradicsomlére van szükségünk ahhoz, hogy megakadályozzuk testünkben a szabadgyökök jelenlétét. A szabadgyökök olyan károsító molekulák, amelyek rákos megbetegedésekhez vezetnek. A paradicsom képes felvenni a harcot velük, mivel remek antioxidáns.

SEGÍTI A BARNULÁST
Nincs is jobb a nyári melegben egy pohár hideg paradicsomlénél, amely a szép barnaságunkról is gondoskodik. Nemcsak ihatod, hanem akár a testedre is kenheted a sűrű lét. Csökkenti a leégés okozta pirosságot, de a makacs aknéktól is véd, mivel eltünteti a foltokat a bőrről és összehúzza a pórusokat.

JAVÍTJA A BÉLMŰKÖDÉST
Ha gondod van az emésztéseddel, és rendszertelen a bélmozgásod a paradicsomlé jelentheti a megoldást. Segíti az emésztését, így természetes gyógymód a székrekedésre.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Nincs raktáron.

BAUER Bio Sárgarépalé, az ökológiai gazdálkodásokból származó sárgarépák levéből készül. Ezt a közvetlenül kinyert levet, egy kíméletes eljárással erjesztik,tejsavval. A sárgarépa önmagában nagyon alacsony savtartalmú, az erjesztés finomítja az ízét. A kiváló minőségű sárgarépalé nem tartalmaz citromlevet vagy mézet. A sárgarépalevet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás nem minőségi hiba! A sárgarépa rost és szárazanyag tartalma rakódhat le. Nem tartalmaz tartósítószert, és más adalékot. Felbontás után 3-4 napig hűtőben tárolva eltartható.

A Bauer sárgarépalé tartalmaz kálciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, karotint, sót, A-, B-, C-,E-, G- és K-vitaminokat. A legtöbb benne az A-vitamin elő vitaminja, a karotin, ami zsírban oldódik, ezek azok a létfontosságú vitaminok, amik az immunrendszer, a belső szervek, a bőr és a látás normál működéséhez szükségesek. A sárgarépalé előnyeit és ártalmatlanságát számos aktív elem magyarázza, amelyek észrevehető hatást gyakorolnak az egészségre.


A sárgarépalé sok betegség kezelésében segíthet. Egy pohár friss ital tökéletesen eltávolítja a stresszt egy fárasztó napról és nyugtatja az idegrendszert. Az sárgarépalé rendszeres használata hozzájárul az immunitás fokozásához és a szív egészségének megőrzéséhez. A béta-karotinból képződő A-vitamin megakadályozza az érrendszeri betegségek kialakulását. Ez a vitamin felelős a belső szervek patogén organizmusoktól való védelméért. Számos klinikai vizsgálat azt sugallja, hogy az antioxidánsok csökkentik a rák kockázatát.

Mit tehet még a sárgarépalé?
A kálium, amely a lében található, csökkenti a vér koleszterinszintjét, csökkentve a szívbetegség kockázatát.
A K-vitamin fontos a véralvadáshoz, felgyorsítja a sebek gyógyulását.
A sárgarépalé antivirális és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik. Rendszeres használata segíti a szájüregben, a torokban, a gyomorban, a belekben, a húgyutakban, a vastagbélben fellépő fertőzések ellenálló képességét. A nyál lúgos jellege meggyógyítja az ínyt, és javítja a szájüreg állapotát.

Karotintartalma elősegíti a barnulást.


A nők számára:
A sárgarépalében lévő karotin szabályozza a női nemi hormonok szintézisét és beállítja a menstruációs ciklust. Növeli az anyatej minőségi összetételét, gazdagítja A-vitaminnal, amely az embrió növekedéséhez szükséges. A terhesség utolsó trimeszterében csökkenti a magzati fertőzések valószínűségét. A csecsemő táplálékában levő sárgarépa-gyümölcslé növeli az immunitását, hasznos anyagokat biztosít a gyermek testéhez és védelmet nyújt a különböző betegségek ellen.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Nincs raktáron.
1 774 Ft
Nincs raktáron.

 

A Bauer zöldséglé egy finoman összehangolt fűszeres zöldségkompozíció, mely ökológiai gazdálkodásokból származó zöldségek levéből készül.

Tartalma:

Paradicsomlé: elősegíti a fogyókúrát, méregtelenít a klór és a kén tartalmának köszönhetően. A-és C-vitamin forrás, szem egyes betegségei megelőzhetőek fogyasztásával. A piros színét adó likopin és a magas antioxidáns tartalma megvéd többfajta rákos megbetegedéstől. B6-vitaminban is gazdag amely csökkenti a homociszteinszintet. Ez az aminosav felelős a szívinfarktus kialakulásáért. A niacinnak köszönhetően csökkenti a koleszterinszintet.

Sárgarépalé: tartalmaz kálciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, karotint, sót, A-, B-, C-,E-, G- és K-vitaminokat. A legtöbb benne az A-vitamin elő vitaminja, a karotin, ami zsírban oldódik, ezek azok a létfontosságú vitaminok, amik az immunrendszer, a belső szervek, a bőr és a látás normál működéséhez szükségesek

Zellerlé: kutatások szerint a zellerlé rendszeres fogyasztása hozzájárul ahhoz, hogy az elfogyasztott ételekből és italokból a lehető legtöbb tápanyagot szívja fel a szervezetünk. Emellett a zellerben található flavonoidoknak antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásuk is van, ezáltal a zöldség fogyasztása hozzájárulhat krónikus betegségek megelőzéséhez.

Céklalé: rendszeres fogyasztása számos előnnyel jár. Nemcsak vasraktárainkat tudjuk feltölteni - illetve vashiányt megelőzni -, hanem vérkeringésünket és immunrendszerünket is óvjuk. A céklalé hozzájárulhat a magas vérnyomás csökkentéséhez, és segíthet megelőzni a magas vérnyomás kialakulását.

Savanyú káposztalé: a savanyú káposzta leve tele van vitaminokkal és a bélrendszerre is jótékony hatással van. Egyszóval egy újkori multivitamin, amit már nagyanyáink is használtak. A bélrendszer seprűje, már napi 1 dl elfogyasztása is erősíti a bélflórát és megsemmisíti a káros baktériumokat, a májat is tehermentesíti, C-vitamin tartalma pedig szintén magas.

Hagymalé: a hagyma levét magas vérnyomás csökkentésére, valamint a rossz vérkeringés, és a megfázás gyógyítására is ajánlják.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Nincs raktáron.

BAUER bio céklalé, a mezőkről frissen betakarított Bio céklák levéből készül. Ezt a közvetlenül kinyert levet, egy kíméletes eljárással erjesztik, tejsavval. A tejsavban található laktobacilusok kerülnek a lébe, melyek végzik el az érlelési folyamatot. A céklalevet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás nem minőségi hiba! A cékla rost és szárazanyag tartalma rakódhat le.
Nem tartalmaz tartósítószert és más adalékot.

Csökkenti a vérnyomást, a vashiányt.
A cékla vagy a céklalé rendszeres fogyasztása számos előnnyel jár. Nemcsak vasraktárainkat tudjuk feltölteni – illetve a vashiányt megelőzni -, hanem vérkeringésünket és immunrendszerünket is óvjuk. A céklalé hozzájárulhat a magas vérnyomás csökkentéséhez, és segíthet megelőzni a magas vérnyomás kialakulását. Egy kutatás rámutatott arra, hogy naponta 2-2,5 dl céklalé elfogyasztása mind a szisztolés, mind a diasztolés vérnyomásértékeket csökkenti. A céklában található nitrátok szervezetünkben nitrogén-monoxiddá alakulnak, ez pedig tágítja az ereket, ezáltal csökkenti a vérnyomást.

Növeli az állóképességet.
Az állóképesség javítása ugyancsak a nitráttartalomnak köszönhető. A rendszeres céklafogyasztás növeli a vér nitráttartalmát, javítja a keringést, ennek következtében pedig javul a szövetek oxigénellátása. Egy kutatás során biciklistákon tesztelték a céklalé hatásait és a következőket találták: azok a sportolók, akik naponta 4 dl céklalevet ittak, gyorsabban teljesítették a 10km-es távot, szemben azokkal a társaikkal, akik egyáltalán nem fogyasztottak céklalevet, de ugyanez elmondható hosszútávfutók felmérései után. Állatkísérletek azt mutatták, hogy a táplálékban levő nitrát védi a gyomorfalat a fekély és azok ellen a kisebb sérülések ellen is, amelyeket a gyulladás elleni gyógyszerek okoznak az emésztőrendszerben. Fájdalom és gyulladás esetén az orvosok szokásosan rendelik ezeket a gyógyszereket, amelyeknek sajnos sok mellékhatásuk van: a gyomor- és bélrendszer vérzésétől a fekélyekig. Nitrátban gazdag növények fogyasztásával azonban elkerülhetjük a károsodást. Fontos tudni, hogy ha valaki például szájvizet használ, az megöli a baktériumokat. Ezzel a gyomra normális működését rontja, mivel a nitrit-oxid szintje jelentősen csökken.

Segíthet demencia esetén.
A céklalé hatóanyagai javítják az agyi vérkeringést, így az agyszövetekbe több oxigén jut. Ezzel késleltethető a demencia kialakulása, illetve lassítható, ha már kialakult. A már kialakult demenciát visszafordítani nem lehet, a legtöbb, amit tehetünk, az a tünetek késleltetése vagy enyhítése.

Jó hatással van a szívre.
Magas káliumtartalma miatt jótékony hatással van a szívre. A kálium szabályozza a szívmunkát, hiánya gyakran okoz szédülést, valamint szívritmuszavarokat. Kálium hiányában a szív nem képes a megfelelő összehúzódásra, így nem tud elegendő mennyiségű vért juttatni a szövetekbe. A cékla vagy céklalé rendszeres fogyasztásával támogathatjuk szívünk működését, szívbetegség vagy magas vérnyomás esetén javasolt naponta 2x1-2dl céklalé elfogyasztása.

Vitaminok a céklában:
A céklalé nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, folátot és egyéb ásványi anyagokat. Kálium mellett a következő ásványi anyagok találhatók meg benne nagy mennyiségben: kálcium, vas, magnézium, mangán, foszfor, nátrium, cink, réz és szelén.
A céklalé elég erős ital, ezért kis mennyiség (napi 2x1-2 dl) is elég belőle.

Ne ijedjünk meg, ha a céklában található betain festékanyag vörösre színezi a vizeletet és székletet, teljesen ártalmatlan és megszokott jelenség. 

Nincs raktáron.
1 774 Ft
Nincs raktáron.