Biofood Trade Kft     E-mail: info@biofoodtrade.hu    Tel: +36 70 321-0685

Kérdése van? Hívjon minket! +36703210685

Írjon nekünk! infobiofoodtrade.hu

Kókuszitalok

6termék16

A natúr kókuszlé vagy más néven kókuszvíz egy átlátszó színű folyadék, mely a még éretlen, zöld színű kókuszdióban található. A 100%-os, természetes italnak kiemelkedően magas az ásványianyag tartalma, elektrolitokban gazdag, ezért az emberi szervezet nagyon gyorsan hasznosítja. Rendkívül egészséges, kalóriaszegény, kiváló természetes frissítő, ezért sportolók is előszeretettel fogyasztják.

Glutén-laktóz-szója- és tartósítószermentes.

Nincs raktáron.

Az aromás kókuszlé (kókuszvíz) szintén 100%-os, természetes ital, a natúr kókuszlé minden jótékony tulajdonságával megegyező, frissítő ital. A válogatott minőségű alapanyagból készülő, limitált szériás üdítőital édesebb ízű, mint a natúr kókuszlé. Kalóriaszegény, ám magas tápanyagtartalmának köszönhetően kiváló regeneráló ital. A kókuszlevet az ayurvédikus orvoslás gyógyászati célokra is használja.

Glutén- laktóz-, szója- és tartósítószermentes.

 

Különleges, egzotikus ízvilág, ugyanakkor egészséges, tápanyagokban gazdag frissítő ital – ez a grillezett kókuszlé (kókuszvíz). A gyártás folyamán használt modern technológiának köszönhetően a karakteres ízhatás kiemelkedően magas, 99.9%-os kókuszlé tartalommal párosul. A grillezett kókuszlé a natúr és az aromás kókuszléhez hasonlóan hatékony immunerősítő.

Glutén- laktóz-, szója- és tartósítószermentes.

Nincs raktáron.

Az illatos, zamatos licsit a Távol-Keleten már ősidők óta nagy becsben tartott, gyógyhatású gyümölcsként ismerik. A semmihez sem hasonlítható, édes ízű és virágillatú licsit méltán nevezik a szerelem gyümölcsének. Aki megkóstolja, könnyen szerelembe esik tőle. A lédús licsiből készült, lágy húsú aloe vera darabkákkal kevert üdítő az egyik legnépszerűbb trópusi italnak számít. 

Glutén- laktóz-, szója- és tartósítószermentes.

Nincs raktáron.

Natúr kókuszlé vagy más néven kókuszvíz, gyümölcshússal, egy átlátszó színű folyadék, benne fehér kókuszdarabkákkal. A 100%-os, természetes italnak kiemelkedően magas az ásványianyag tartalma, elektrolitokban gazdag, ezért az emberi szervezet nagyon gyorsan hasznosítja. Rendkívül egészséges, kalóriaszegény, kiváló természetes frissítő, ezért sportolók is előszeretettel fogyasztják. 

Glutén-, laktóz-, szója- és tartósítószermentes.

Nincs raktáron.

Krémes kókusztej ital , mely frissítő hatású, nádcukorral édesített. Glutén-laktóz-szójamentes. Kiváló tejpótló, laktóz érzékenyek számára kifejezetten ajánlott. 

Glutén- laktóz-, szója- és tartósítószermentes.

Nincs raktáron.