A Yuzu citrusos gyümölcs,jellegzetes illattal,a Japán konyha fontos összetevője.Keverje össze szójaszósszal vagy olívaolajjal mártások,salátaöntetek és pácok alapjaként,fűszerezéséhez.
A Yuzu citrusos gyümölcs,jellegzetes illattal,a Japán konyha fontos összetevője.Keverje össze szójaszósszal vagy olívaolajjal mártások,salátaöntetek és pácok alapjaként,fűszerezéséhez.
Keverje össze szójaszósszal vagy olívaolajjal mártások,salátaöntetek és pácok alapjaként,fűszerezéséhez.A gyömbér elsősorban kiváló gyomorerősítő, emésztést segítő hatása miatt kedvelik, de ellenállóbbá teszi a szervezetet, elűzi a fájdalmat, és a rosszullétet is enyhíti. Kiváló hatással van a megfázásra, torokfájásra is.
Keverje össze szójaszósszal vagy olívaolajjal mártások, salátaöntetek és pácok alapjaként, fűszerezéséhez.