Biofood Trade Kft     E-mail: info@biofoodtrade.hu    Tel: +36 70 321-0685

Kérdése van? Hívjon minket! +36703210685

Írjon nekünk! info@biotradefood.hu

Gabonakrémek

5termék15
18

A szója főzőkrémek kizárólag növényi alapanyagból készültek, és tejfehérjétől, laktóztól mentesek. Gluténmentes. Használhatóak főzéshez (sűrítés), sütéshez, díszítéshez.

Az akciós termék lejárati ideje:2022.03.20
Rizsből, zabból, tönkölyből és szójából is készülhetnek, színűk jellemzően halványsárgás.
A szójakrém a többi növényi krémhez képest ízetlen, ezért picit erősebb fűszerezést kívánnak.
A növényi krémekből felvert hab soha nem lesz olyan állagú, mint a tejszínhab, de ha gépi habverővel habosítjuk fel, olyan lesz az állaga, mint a félig felvert tejszínhabnak.
A növényi tejszínek a növényi italok sűrűbb, koncentráltabb formái. Használjuk őket hagyományos tejszín helyett ételekbe és süteményekbe is. A kínálatunkban szereplő növényi tejszínek mindegyike hozzáadott cukortól mentes, így cukorbetegek, inzulinrezisztenciával küzdők is bátran fogyaszthatják őket.
A növényi tejszíneknek a használatánál érdemes odafigyelni a hőkiegyenlítésre, azaz a felhasználás során ügyelni kell arra, hogy ne kapjon a tejszín hirtelen túl nagy hőt, így a forró ételből kimért adaggal kell először elkeverni, majd úgy az adott ételhez adni.

Raktáron: 5 db
449 Ft
369 Ft
Kezdete: 2022.01.03 A készlet erejéig!
22

A növényi főzőkrémek kizárólag növényi alapanyagból készültek, és tejfehérjétől, laktóztól mentesek. Gluténmentes. Használható főzéshez (sűrítés), sütéshez, díszítéshez.

Az akciós termék lejárati ideje: 2022.04.05.


Rizsből, zabból, tönkölyből és szójából is készülhetnek, színűk jellemzően halványsárgás.
A növényi főzőkrémek (kivéve a szójakrém) enyhén kesernyés ízű lehet, ezért picit erősebb fűszerezést kívánnak.
A növényi krémekből felvert hab soha nem lesz olyan állagú, mint a tejszínhab, de ha gépi habverővel habosítjuk fel, olyan lesz az állaga, mint a félig felvert tejszínhabnak.
A növényi tejszínek a növényi italok sűrűbb, koncentráltabb formái. Használjuk őket hagyományos tejszín helyett ételekbe és süteményekbe is. A kínálatunkban szereplő növényi tejszínek mindegyike hozzáadott cukortól mentes, így cukorbetegek, inzulinrezisztenciával küzdők is bátran fogyaszthatják őket.
A növényi tejszíneknek a használatánál érdemes odafigyelni a hőkiegyenlítésre, azaz a felhasználás során ügyelni kell arra, hogy ne kapjon a tejszín hirtelen túl nagy hőt, így a forró ételből kimért adaggal kell először elkeverni, majd úgy az adott ételhez adni.

Raktáron: 55 db
459 Ft
359 Ft
Kezdete: 2022.01.03 A készlet erejéig!
22

Az akciós termék lejárati ideje:2022.02.20

A növényi főzőkrémek kizárólag növényi alapanyagból készültek, és tejfehérjétől, laktóztól mentesek. Használhatóak főzéshez (sűrítés), sütéshez, díszítéshez.
Rizsből, zabból, tönkölyből és szójából is készülhetnek, színűk jellemzően halványsárgás.

A zabkrémet, zabtejszínt, zabtejet gluténérzékenyek nem fogyaszthatják! Az újabb kutatások szerint a zabban található avenin, amely hasonlít a gliadinhoz, a coeliakiások egy részénél elindítja a károsító mechanizmust. A növényi főzőkrémek (kivéve a szójakrém) enyhén kesernyés ízű lehet, ezért picit erősebb fűszerezést kívánnak.


A növényi krémekből felvert hab soha nem lesz olyan állagú, mint a tejszínhab, de ha gépi habverővel habosítjuk fel, olyan lesz az állaga, mint a félig felvert tejszínhabnak.
A növényi tejszínek a növényi italok sűrűbb, koncentráltabb formái. Használjuk őket hagyományos tejszín helyett ételekbe és süteményekbe is. A kínálatunkban szereplő növényi tejszínek mindegyike hozzáadott cukortól mentes, így cukorbetegek, inzulinrezisztenciával küzdők is bátran fogyaszthatják őket.
A növényi tejszíneknek a használatánál érdemes odafigyelni a hőkiegyenlítésre, azaz a felhasználás során ügyelni kell arra, hogy ne kapjon a tejszín hirtelen túl nagy hőt, így a forró ételből kimért adaggal kell először elkeverni, majd úgy az adott ételhez adni.

Raktáron: 55 db
459 Ft
359 Ft
Kezdete: 2022.01.27 A készlet erejéig!
ÚJ

A növényi főzőkrémek kizárólag növényi alapanyagból készültek, és tejfehérjétől, laktóztól mentesek. Gluténmentes. Használható főzéshez (sűrítés), sütéshez, díszítéshez. A növényi főzőkrémek (kivéve a szójakrém) enyhén kesernyés ízű lehet, ezért picit erősebb fűszerezést kívánnak.
A növényi krémekből felvert hab soha nem lesz olyan állagú, mint a tejszínhab, de ha gépi habverővel habosítjuk fel, olyan lesz az állaga, mint a félig felvert tejszínhabnak.
A növényi tejszínek a növényi italok sűrűbb, koncentráltabb formái. Használjuk őket hagyományos tejszín helyett ételekbe és süteményekbe is. A kínálatunkban szereplő növényi tejszínek mindegyike hozzáadott cukortól mentes, így cukorbetegek, inzulinrezisztenciával küzdők is bátran fogyaszthatják őket.
A növényi tejszíneknek a használatánál érdemes odafigyelni a hőkiegyenlítésre, azaz a felhasználás során ügyelni kell arra, hogy ne kapjon a tejszín hirtelen túl nagy hőt, így a forró ételből kimért adaggal kell először elkeverni, majd úgy az adott ételhez adni.

Raktáron: 15 db
481 Ft

A növényi főzőkrémek kizárólag növényi alapanyagból készültek, és tejfehérjétől, laktóztól mentesek. Használhatóak főzéshez (sűrítés), sütéshez, díszítéshez.

 

Rizsből, zabból, tönkölyből és szójából is készülhetnek, színűk jellemzően halványsárgás.
A tönkölykrémet, tönkölytejszínt, tönkölytejet gluténérzékenyek nem fogyaszthatják! A növényi főzőkrémek (kivéve a szójakrém) enyhén kesernyés ízű lehet, ezért picit erősebb fűszerezést kívánnak.
A növényi krémekből felvert hab soha nem lesz olyan állagú, mint a tejszínhab, de ha gépi habverővel habosítjuk fel, olyan lesz az állaga, mint a félig felvert tejszínhabnak.
A növényi tejszínek a növényi italok sűrűbb, koncentráltabb formái. Használjuk őket hagyományos tejszín helyett ételekbe és süteményekbe is. A kínálatunkban szereplő növényi tejszínek mindegyike hozzáadott cukortól mentes, így cukorbetegek, inzulinrezisztenciával küzdők is bátran fogyaszthatják őket.
A növényi tejszíneknek a használatánál érdemes odafigyelni a hőkiegyenlítésre, azaz a felhasználás során ügyelni kell arra, hogy ne kapjon a tejszín hirtelen túl nagy hőt, így a forró ételből kimért adaggal kell először elkeverni, majd úgy az adott ételhez adni.

Nincs raktáron.
469 Ft
Nincs raktáron.