ÜVEGES (BAUER) TERMÉKEINK ÉPSÉGÉT CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TUDJUK GARANTÁLNI,EZÉRT A CSOMAGFELADÁST EZ ESETBEN MEGSZÜNTETTÜK(választható a személyes átvétel vagy az ingyenes kiszállítási lehetőségeknél megadott területeken).
BAUER Bio Sárgarépalé, az ökológiai gazdálkodásokból származó sárgarépák levéből készül. Ezt a közvetlenül kinyert levet, egy kíméletes eljárással erjesztik,tejsavval. A sárgarépa önmagában nagyon alacsony savtartalmú, az erjesztés finomítja az ízét. A kiváló minőségű sárgarépalé nem tartalmaz citromlevet vagy mézet. Nem tartalmaz tartósítószert, és más adalékot. A sárgarépalevet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás nem minőségi hiba! A sárgarépa rost és szárazanyag tartalma rakódhat le.Felbontás után 3-4 napig hűtőben tárolva eltartható.Miután jóízűen elfogyasztotta,kérjük juttassa el az üveget visszaváltó helyre.
A Bauer sárgarépalé tartalmaz kálciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, karotint, sót, A-, B-, C-,E-, G- és K-vitaminokat. A legtöbb benne az A-vitamin elő vitaminja, a karotin, ami zsírban oldódik, ezek azok a létfontosságú vitaminok, amik az immunrendszer, a belső szervek, a bőr és a látás normál működéséhez szükségesek. A sárgarépalé előnyeit és ártalmatlanságát számos aktív elem magyarázza, amelyek észrevehető hatást gyakorolnak az egészségre.
A sárgarépalé sok betegség kezelésében segíthet. Egy pohár friss ital tökéletesen eltávolítja a stresszt egy fárasztó napról és nyugtatja az idegrendszert. Az sárgarépalé rendszeres használata hozzájárul az immunitás fokozásához és a szív egészségének megőrzéséhez. A béta-karotinból képződő A-vitamin megakadályozza az érrendszeri betegségek kialakulását. Ez a vitamin felelős a belső szervek patogén organizmusoktól való védelméért. Számos klinikai vizsgálat azt sugallja, hogy az antioxidánsok csökkentik a rák kockázatát.
Mit tehet még a sárgarépalé?
A kálium, amely a lében található, csökkenti a vér koleszterinszintjét, csökkentve a szívbetegség kockázatát.
A K-vitamin fontos a véralvadáshoz, felgyorsítja a sebek gyógyulását.
A sárgarépalé antivirális és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik. Rendszeres használata segíti a szájüregben, a torokban, a gyomorban, a belekben, a húgyutakban, a vastagbélben fellépő fertőzések ellenálló képességét. A nyál lúgos jellege meggyógyítja az ínyt, és javítja a szájüreg állapotát.
Karotintartalma elősegíti a barnulást.
A nők számára:
A sárgarépalében lévő karotin szabályozza a női nemi hormonok szintézisét és beállítja a menstruációs ciklust. Növeli az anyatej minőségi összetételét, gazdagítja A-vitaminnal, amely az embrió növekedéséhez szükséges. A terhesség utolsó trimeszterében csökkenti a magzati fertőzések valószínűségét. A csecsemő táplálékában levő sárgarépa-gyümölcslé növeli az immunitását, hasznos anyagokat biztosít a gyermek testéhez és védelmet nyújt a különböző betegségek ellen.