Biofood Trade Kft     E-mail: info@biofoodtrade.hu    Tel: +36 70 321-0685

Kérdése van? Hívjon minket! +36703210685

Írjon nekünk! info@biofoodtrade.hu

Cégünk

A Biofood Trade Kft. 2012-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú cég.

Kezdetben a budaörsi repülőtérnél béreltünk egy kis raktárat. A dinamikus fejlődés és a  bio élelmiszerek iránti megnövekedett igény miatt ezt a helyiséget kinőttük , ezért 2015-ben a lakihegyi adótorony közelébe költöztünk Halásztelekre, egy minden igényt kielégítő raktárba. Jó logisztikai megközelíthetőséggel rendelkezünk az M0 autópálya közelsége révén.

A cég megalapításakor az volt a cél, hogy főleg bio és egészséges élelmiszereket forgalmazzunk. Ehhez kerestünk olyan európai cégeket, akiket alaposan megismertünk, termékeiket kiválónak találtuk, megkóstoltuk, és szívből ajánlani tudjuk.

Ezek a termékek felölelik az előre csomagolt élelmiszerek szinte teljes egészét, hosszabb eltarthatósági idővel, de nem tartósítószerek által!!!

Kínálatunk kialakításánál az volt a cél, hogy ajánlani tudjunk tejhelyettesítő gabonaitalokat, zöldség-gyümölcsleveket és nektárokat, széles müzli választékot, szüretlen almaecetet és egyéb élelmiszereket. Választékunkat folyamatosan bővítjük.

Rendelkezünk a megfelelő tanúsítványokkal, engedélyekkel.

Termékeinket beszállítjuk:

  • Auchan,  Tesco, Euro Family stb.,
  • legnagyobb hazai bio nagykereskedésekbe, és ezeken keresztül eljutnak országosan sok bio boltba,
  • közvetlenül is néhány bio boltba,
  • patika láncba,
  • kávézóba,
  • benzinkútra.

Folyamatosan keresünk termékeink forgalmazására további üzletláncokat, patika láncokat, bio és egészséges termékeket árusító boltokat, stb.