Biofood Trade Kft     E-mail: biofoodtrade@gmail.com    Tel: +36 70 321-0685

Kérdése van? Hívjon minket! +36703210685

Írjon nekünk!biofoodtrade@gmail.com

Filozófiánk

Társaságunk elkötelezett az egészséges és természetes ételek iránt. Sokszor felteszik a kérdést, hogy egy adott termék mitől Bio? Nos, a Bio élelmiszerek nem csak attól lesznek Bio-k, hogy nem permetezik vegyszerrel a növényeket. A Bio (ökológiai) gazdálkodás egy komplex folyamat, mely több mindenre fordít figyelmet. Ez egy filozófia. Az ökológiai gazdálkodásnak feladata a Bio diverzitás megőrzése. Összhangban kell lenni a környezetnek a gazdálkodással, törekedni kell arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Ennek a gazdálkodási módnak fenntarthatónak kell maradnia, vagyis nem lehet kizsákmányolni a természetet.

Vissza kell találnunk arra az útra, hogy újra tudjuk értékelni a természetes ízeket. Megérezzük a gyümölcsök finom zamatát, a zöldségek bársonyos aromáját, a müzliben található gyümölcs finom illatát, és édes vagy savanykás ízét, elhagyva a mesterséges színezékeket, ízfokozókat tartalmazó élelmiszereket, melyek némelyikét élelmiszernek sem lehetne nevezni.

Az általunk forgalmazott termékeket mind megkóstoltuk, a gyártóját megismertük, és csak ezek után vettük fel a portfóliónkba, ha mi magunk kiválónak, és általunk nyugodt szívvel ajánlhatónak találtuk.

Manapság egyre többen szenvedünk különböző betegségekben. Ezekre a betegségekre lehetnek hatásosak ezek a Bio élelmiszerek, melyek nem tartalmaznak kemikáliákat, nem használnak hozzájuk műtrágyákat, nem tartalmaznak tartósítószereket. A tartósításnak vannak kíméletes, egészséges megoldásai: hőkezelés, liofilizálás (fagyasztva szárítás), szárítás, aszalás.

Sok növénynek ismertek a gyógyhatásai, melyeket mi magunk is rendszeresen fogyasztunk. Nemcsak a gyógyító hatása, hanem finom íze miatt is, pl. céklalevet magas vérnyomás ellen, stb.

Jó szívvel merjük ajánlani termékeinket mindazoknak, akik az egészségesebb élet és ételek mellett döntenek.