Biofood Trade Kft     E-mail: biofoodtrade@gmail.com    Tel: +36 70 321-0685

Kérdése van? Hívjon minket! +36703210685

Írjon nekünk!biofoodtrade@gmail.com

Alternatív szűrő kategória

3termék 13

A cikóriát adalékanyagok nélkül dolgozzák fel. A betakarítás után egyszerűen megmossák, feldarabolják és megszárítják, majd megpörkölik.A cikória elkészítése pontosan ugyanúgy történik, mint a filteres kávéé. Elkészítéséhez kávéfilter szükséges! Fogyasztható önmagában vagy más itallal (növényi itallal) kombinálva. Desszertek ízesítésére is használható.Összetevők:Ellenőrzött ökológiai termesztésből származó cikória *.VEGÁN.

Raktáron: 1 db
2 705 Ft

Használhatja saláták, zöldségfélék és gabonafélék ízesítésére, vagy mártásként. Keleties ízesítésű aromás szósz, provence-i gyógynövényekkel. Ez a vinaigrette LIMA bio erjesztett Tamari szójaszószából készül. Japán ihletésű termékkínálatunk ikonikus fűszerezése. VEGÁN.Allergének a termékben: mustár,szója.Nyomokban tejet és tojást tartalmazhat.Ellenőrzött ökológiai termesztésből származó termék.Származási hely: Belgium, Növények termesztése: EU és EU-n kívül.Felbontás után 2 hónapig hűtőben tárolható.

Nincs raktáron.

 

Használhatja saláták, zöldségfélék és gabonafélék ízesítésére, vagy mártásként. Ez a vinaigrette finom pirított szezámízzel rendelkezik. LIMA bio erjesztett Tamari szójaszószt használva alapként. Japán ihletésű termékkínálatunk ikonikus fűszerezése.VEGÁN.Allergének a termékben:szezám,mustár,szója.Nyomokban tejet és tojást tartalmazhat.Ellenőrzött ökológiai termesztésből származó termék.Származási hely: Belgium, Növények termesztése: EU és EU-n kívül.Felbontás után 2 hónapig hűtőben tárolható.

Nincs raktáron.