A cikóriát adalékanyagok nélkül dolgozzák fel. A betakarítás után egyszerűen megmossák, feldarabolják és megszárítják, majd megpörkölik.A cikória elkészítése pontosan ugyanúgy történik, mint a filteres kávéé. Elkészítéséhez kávéfilter szükséges! Fogyasztható önmagában vagy más itallal (növényi itallal) kombinálva. Desszertek ízesítésére is használható.Összetevők:Ellenőrzött ökológiai termesztésből származó cikória *.VEGÁN.
Bio Cikóriakávék
A "kávézás" öröme éjjel-nappal!
A cikóriakávé ízben hasonlít a kávéhoz, azonban kávébab helyett pörkölt cikóriagyökérből készül. Pozitív hatást gyakorol egészségünkre, mint például a gyulladást és a vércukorszintet csökkenti, valamint az emésztést is javítja. A cikóriagyökér kiváló inulin forrás is, amely egy olyan prebiotikus rost, ami elősegíti a fogyást és a bélrendszer megfelelő működését. Ezenfelül tartalmaz még néhány mangánelemet és B6-vitamint, ez a két tápanyag pedig igazoltan jó hatással van az agyra.
A "kávézás" öröme éjjel-nappal!
A cikóriakávé ízben hasonlít a kávéhoz, azonban kávébab helyett pörkölt cikóriagyökérből készül. Pozitív hatást gyakorol egészségünkre, mint például a gyulladást és a vércukorszintet csökkenti, valamint az emésztést is javítja. A cikóriagyökér kiváló inulin forrás is, amely egy olyan prebiotikus rost, ami elősegíti a fogyást és a bélrendszer megfelelő működését. Ezenfelül tartalmaz még néhány mangánelemet és B6-vitamint, ez a két tápanyag pedig igazoltan jó hatással van az agyra.VEGÁN.