Biofood Trade Kft     E-mail: biofoodtrade@gmail.com    Tel: +36 70 321-0685

Kérdése van? Hívjon minket! +36703210685

Írjon nekünk!biofoodtrade@gmail.com

Bio Cikóriakávék

3termék 13

A cikóriát adalékanyagok nélkül dolgozzák fel. A betakarítás után egyszerűen megmossák, feldarabolják és megszárítják, majd megpörkölik.A cikória elkészítése pontosan ugyanúgy történik, mint a filteres kávéé. Elkészítéséhez kávéfilter szükséges! Fogyasztható önmagában vagy más itallal (növényi itallal) kombinálva. Desszertek ízesítésére is használható.Összetevők:Ellenőrzött ökológiai termesztésből származó cikória *.VEGÁN.

Raktáron: 1 db
2 705 Ft

 

A "kávézás" öröme éjjel-nappal!

A cikóriakávé ízben hasonlít a kávéhoz, azonban kávébab helyett pörkölt cikóriagyökérből készül. Pozitív hatást gyakorol egészségünkre, mint például a gyulladást és a vércukorszintet csökkenti, valamint az emésztést is javítja. A cikóriagyökér kiváló inulin forrás is, amely egy olyan prebiotikus rost, ami elősegíti a fogyást és a bélrendszer megfelelő működését. Ezenfelül tartalmaz még néhány mangánelemet és B6-vitamint, ez a két tápanyag pedig igazoltan jó hatással van az agyra.

 

Nincs raktáron.

A "kávézás" öröme éjjel-nappal!

A cikóriakávé ízben hasonlít a kávéhoz, azonban kávébab helyett pörkölt cikóriagyökérből készül. Pozitív hatást gyakorol egészségünkre, mint például a gyulladást és a vércukorszintet csökkenti, valamint az emésztést is javítja. A cikóriagyökér kiváló inulin forrás is, amely egy olyan prebiotikus rost, ami elősegíti a fogyást és a bélrendszer megfelelő működését. Ezenfelül tartalmaz még néhány mangánelemet és B6-vitamint, ez a két tápanyag pedig igazoltan jó hatással van az agyra.VEGÁN.

Nincs raktáron.
1 969 Ft
Nincs raktáron.