Biofood Trade Kft     E-mail: biofoodtrade@gmail.com    Tel: +36 70 321-0685

Kérdése van? Hívjon minket! +36703210685

Írjon nekünk!biofoodtrade@gmail.com

Vegán

33termék 3133

 

A növényi főzőkrémek kizárólag növényi alapanyagból készültek, és tejfehérjétől, laktóztól mentesek. Használhatóak főzéshez (sűrítés), sütéshez, díszítéshez.
Rizsből, zabból, tönkölyből és szójából is készülhetnek, színűk jellemzően halványsárgás.

A zabkrémet, zabtejszínt, zabtejet gluténérzékenyek nem fogyaszthatják! Az újabb kutatások szerint a zabban található avenin, amely hasonlít a gliadinhoz, a coeliakiások egy részénél elindítja a károsító mechanizmust. A növényi főzőkrémek (kivéve a szójakrém) enyhén kesernyés ízű lehet, ezért picit erősebb fűszerezést kívánnak.


A növényi krémekből felvert hab soha nem lesz olyan állagú, mint a tejszínhab, de ha gépi habverővel habosítjuk fel, olyan lesz az állaga, mint a félig felvert tejszínhabnak.
A növényi tejszínek a növényi italok sűrűbb, koncentráltabb formái. Használjuk őket hagyományos tejszín helyett ételekbe és süteményekbe is. A kínálatunkban szereplő növényi tejszínek mindegyike hozzáadott cukortól mentes, így cukorbetegek, inzulinrezisztenciával küzdők is bátran fogyaszthatják őket.
A növényi tejszíneknek a használatánál érdemes odafigyelni a hőkiegyenlítésre, azaz a felhasználás során ügyelni kell arra, hogy ne kapjon a tejszín hirtelen túl nagy hőt, így a forró ételből kimért adaggal kell először elkeverni, majd úgy az adott ételhez adni.

Nincs raktáron.

A növényi főzőkrémek kizárólag növényi alapanyagból készültek, és tejfehérjétől, laktóztól mentesek. Használhatóak főzéshez (sűrítés), sütéshez, díszítéshez.

 

Rizsből, zabból, tönkölyből és szójából is készülhetnek, színűk jellemzően halványsárgás.
A tönkölykrémet, tönkölytejszínt, tönkölytejet gluténérzékenyek nem fogyaszthatják! A növényi főzőkrémek (kivéve a szójakrém) enyhén kesernyés ízű lehet, ezért picit erősebb fűszerezést kívánnak.
A növényi krémekből felvert hab soha nem lesz olyan állagú, mint a tejszínhab, de ha gépi habverővel habosítjuk fel, olyan lesz az állaga, mint a félig felvert tejszínhabnak.
A növényi tejszínek a növényi italok sűrűbb, koncentráltabb formái. Használjuk őket hagyományos tejszín helyett ételekbe és süteményekbe is. A kínálatunkban szereplő növényi tejszínek mindegyike hozzáadott cukortól mentes, így cukorbetegek, inzulinrezisztenciával küzdők is bátran fogyaszthatják őket.
A növényi tejszíneknek a használatánál érdemes odafigyelni a hőkiegyenlítésre, azaz a felhasználás során ügyelni kell arra, hogy ne kapjon a tejszín hirtelen túl nagy hőt, így a forró ételből kimért adaggal kell először elkeverni, majd úgy az adott ételhez adni.

Nincs raktáron.

 

A "kávézás" öröme éjjel-nappal!

A cikóriakávé ízben hasonlít a kávéhoz, azonban kávébab helyett pörkölt cikóriagyökérből készül. Pozitív hatást gyakorol egészségünkre, mint például a gyulladást és a vércukorszintet csökkenti, valamint az emésztést is javítja. A cikóriagyökér kiváló inulin forrás is, amely egy olyan prebiotikus rost, ami elősegíti a fogyást és a bélrendszer megfelelő működését. Ezenfelül tartalmaz még néhány mangánelemet és B6-vitamint, ez a két tápanyag pedig igazoltan jó hatással van az agyra.

 

Nincs raktáron.
33termék 3133