Biofood Trade Kft     E-mail: biofoodtrade@gmail.com    Tel: +36 70 321-0685

Kérdése van? Hívjon minket! +36703210685

Írjon nekünk!biofoodtrade@gmail.com

Tejmentes

96termék 130
32

 

A Bio ropogós müzlit kézzel gyártják, a magas minőség megőrzése érdekében. A müzlit finoman pirítják és a legmagasabb minőségű, speciális összetevőket használnak. Fogyasztható tejjel vagy gabonaitallal, joghurttal. Ideális a reggeli étkezésekhez.
Müzlivel kezdeni a napot jó dolog – az egyik legegyszerűbben elkészíthető reggeli. Nem kell hozzá más, mint a saját készítésű vagy készen vásárolt, némi aszalt gyümölccsel, olajos maggal kissé felturbózott müzlikeverék, tej, joghurt vagy épp gyümölcslé, lehetőség szerint több-kevesebb friss gyümölcs. Egy jó müzli reggeliben megtalálható minden, amihez a nap indításához szükség van: fehérje, rost, vitamin, energia.


A különböző müzlik fogyasztása reggelire, illetve napközben kiváló alternatívák azoknak, akik valami egészségesre, ugyanakkor finom nassolnivalóra vágynak. Ez a csemege már a 19. században is népszerűnek számított, akkoriban Svájcban a parasztok mindennapi étkezéseiben szerepelt. Segítségével olyan vitaminokhoz juttathatjuk szervezetünket, mint a B1, B2, B6, és B12 vitamin, valamint olyan ásványi anyagokkal töltődik fel szervezetünk, mint a vas, a mangán, a réz, a kálium, és a magnézium. A müzli főbb összetevői a gabona, különböző magvak, és a tej, melyek létfontosságú építőanyagai a testünknek.
Energia egész napra:
A reggelit manapság sokan elhagyják a napi rutinból, pedig ezzel az étkezéssel és megfelelő tápanyagokkal napközben kevésbé fáradunk el, koncentrációs képességünk pedig megnövekedik. A legjobb növényi tej és teljes kiőrlésű müzli kombináció, ez a két összetevő hatalmas energiabomba. A benne található szénhidrát energiát ad, míg a fehérje növeli az állóképességet.
Csodatévő gabonafélék:
A gabonafélék számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, a müzli egyik alapösszetevőjének számítanak. A búza, a zab, a rizs, az árpa és a rozs, valamint a natúr kukoricapehely csökkentik a szívkoszorúér, a daganatos, és a cukorbetegségek kialakulásának kockázatát. Magas rosttartalmúak és számos ásványi anyagot tartalmaznak. Azoknál, akik rendszeres gabonafogyasztók alacsonyabb vérnyomásértéket mértek, ritkább volt az infarktus, a stroke, a vastagbéldaganat, valamint a gyomorbélrák kialakulása. Emellett a gabonafélék gazdag E-vitamin és zsírsavak forrása, és a bennük található rost helyreállítja a belek működését.
A szép bőr őre:
A müzliben található összetevők tele vannak antioxidánsokkal, melyek akadályt képeznek a különböző gyulladások és bőrbetegségek előtt.

Raktáron: 60 db
2 419 Ft 
1 652 Ft
Kezdete: 2023.11.10 A készlet erejéig!
23

BAUER Bio Narancslé érett, napsütötte, bio gyümölcsökből készül frissen csavarva. Az aromája ugyanolyan, mintha frissen lenne facsarva. Nem használtak termesztéséhez műtrágyát és kemikáliákat. A narancslevet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás nem minőségi hiba! A narancs rost és szárazanyag tartalma rakódhat le.
Nem tartalmaz tartósítószert, és más adalékot. Felbontás után 3-4 napig hűtőben tárolva eltartható.



Napi egy kis pohár narancslé jelenősen csökkentheti a demencia kialakulásának kockázatát. A narancs az egyik legkedveltebb gyümölcs a téli hónapokban, a narancslé pedig sok reggeliző asztal főszereplője. Amellett, hogy gazdag C-vitaminban, számos jótékony hatással rendelkezik még ez a gyümölcs. A narancsra ritkán gondolunk úgy, mint gyógyító hatású növényre, előnyének a legtöbbször "csak" azt tartjuk, hogy C-vitaminban és rostokban gazdag és a téli hónapokban hazánkban is könnyen elérhető. De egyre több kutatás foglalkozik a narancs, illetve a benne található hatóanyagok, fitonutriensek előnyös hatásaival. Ezeknek a fitonutrienseknek, vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően a rendszeres narancsfogyasztás támogathatja a szervezetünket a káros szabadgyökökkel szembeni küzdelemben, kiváló antioxidáns, és segíthet megelőzni bizonyos krónikus, illetve daganatos betegségeket.
Jótékonyan hat a vérnyomásra is.
A narancsban (illetve más citrusgyümölcsökben) gazdag étrend csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Ezek a gyümölcsök – így a narancs is – folátban, káliumban és C-vitaminban gazdagok, fitonutriensek tucatjait tartalmazzák, így jótékonyan hatnak a vérnyomásra, a koleszterin- és vérzsírszintre, csökkentik a veszélyes (akár trombózist is okozó) vérrögök rizikóját, és segítenek megőrizni a vérerek rugalmasságát.
Ha valaki naponta fogyaszt narancsot vagy más citrusgyümölcsöt, akár 20 százalékkal is csökkentheti az agyvérzés rizikóját. Ráadásul a rostokban és tápanyagokban gazdag narancsot az is beillesztheti az étrendjébe, aki ügyel a súlyára – vagyis ez a citrusgyümölcs az elhízás és az azzal összefüggő betegségek veszélyét is csökkentheti.

A narancsban található limonoidoknak daganatellenes hatásai is lehetnek. Állatkísérletek, illetve emberi sejteken végzett vizsgálatok során kiderült, hogy a limonoidok segíthetik a szájüregi, bőr-, tüdő-, emlő-, gyomor- és bélrendszeri daganatok elleni küzdelmet, és lassíthatják, megakadályozhatják a daganatos sejtek osztódását.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 1 db
2 534 Ft 
1 948 Ft
Kezdete: 2023.06.20 Vége: 2023.12.12
14

 

BAUER Bio almalé 100%-os, érett almák levéből készült, nem használtak termesztéséhez műtrágyát és kemikáliákat. Az almalevet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás nem minőségi hiba! Az alma rost és szárazanyag tartalma rakódhat le.
Nem tartalmaz tartósítószert és más adalékot. Felbontás után 3-4 napig hűtőben tárolva eltartható.

A natúr almalé gazdag természetes savakban, vitaminokban, ásványi anyagokban, és kifejezett antioxidáns hatással rendelkezik. Kutatások szerint, az almának rendkívüli gyógyító értéke van, hála a gyümölcs húsának.


Karbantartja a vércukorszintet, megakadályozva annak ingadozását, ezért fogyasztása ajánlott cukorbetegeknek. Tisztítja a vért, az ereket és erősíti az idegrendszert. A natúr almalé, bár nem sok vasat tartalmaz, mégis van egy olyan tulajdonsága, mellyel segíti a szervezet vasfelvételét olyan más ételekből, mint például a tojás vagy a máj. Jelentős kálcium tartalma is előnyös az emberi szervezetre, megakadályozva a későbbi csontritkulást.

Láz, gyulladás, rekedtség, álmatlanság, köszvény és emésztés körüli zavar esetén is ajánlott. Kiválóan alkalmas fogyókúrázóknak, mert energia- és vitamintartalma késlelteti az éhségérzet kialakulását.

50 százalékkal több antioxidáns hatású A-vitamint tartalmaz, mint a narancs. Az A-vitamin - amellett, hogy lassítja az öregedési folyamatokat -, még segít a meghűléses betegségek megelőzésében, a fertőzések távoltartásában is.

C-vitamin tartalma az íny és érfalak egészségét védi, a benne lévő B-vitamin pedig az idegpályák egészséges működésére vigyáz. Tartalmaz még karotint, D- és F-vitamint, valamint ásványi anyagok közül káliumot, bórt, cinket, mangánt és fluort.

Segít megelőzni a cukorbetegség kialakulását, szívkoszorúér elmeszesedést, szívinfarktust, bizonyos vastagbél betegségeket és rosszindulatú daganatokat, pl. vastagbél, gyomor, tüdő, emlőrák, csontritkulást. Segíti a testsúly-kontrollt, hozzájárul az egészséges étrend kialakításához.

Szénhidrát tartalmával hozzájárul a szervezet energiaellátásához.

Oldható rostok felszívják a folyadékot, és az emésztés során zselészerű anyaggá alakulnak, lelassítják az emésztést,  a gyomor kiürülését és a cukor felszívódását, így mérséklik az étkezés utáni vércukor-emelkedést, csökkentik az epe visszaszívódását a vékonybélből, és így csökkentik a vér koleszterinszintjét.

Oldhatatlan rostok megkötik, és megtartják a folyadékot a vastagbélben, salakképzők, felgyorsítják a táplálék áthaladását a bélcsatornán. A rákkeltő anyagokat megkötik, és elősegítik gyors kiürülésüket.

Az antioxidánsok és C-és B-vitaminok a szabad gyökök megkötése, és egyéb mechanizmusok révén gyulladáscsökkentők, immunrendszer-erősítők, asztmaellenes antihisztamin hatásúak, daganat és érszűkület-ellenes hatásúak, elősegítik a vas fölszívódást, így a vérképzést.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 10 db
1 645 Ft 
1 422 Ft
Kezdete: 2023.05.16 Vége: 2024.02.29
22

A BAUER Bio homoktövis nektár frissen betakarított bio homoktövis bogyók levéből készült, nem használtak termesztéséhez műtrágyát és kemikáliákat. A homoktövis egy C-vitaminban gazdag bogyós gyümölcs. A felül úszó gyümölcshús tipikus jellemzője az olajos homoktövis gyümölcsnek és nem minőségi hiba! Használat előtt felrázandó!
Nem tartalmaz tartósítószert, és más adalékot. Felbontás után 3-4 napig hűtőben tárolva eltartható.

Fogyasztás előtt sokáig kell rázni, mert a homoktövis erősen rátapad az üveg oldalára. A homoktövis, mint természetes immunerősítő értékes fitotápanyagokat tartalmaz, a benne lévő rendkívül magas vitamin és hatóanyag tartalom miatt számos pozitív hatást gyakorol szervezetünkre. Ilyen pozitívumok például:
-Megfázásra, influenza megelőzésére, fertőzések kialakulásának kezelésére, fájdalomcsillapításra.
-Immunerősítésre, szervezetünk vitalizálására, energiaszintünk normalizálására.
-Gyulladások csökkentésére, herpesz, kötőhártya, torok, mandula, seb, fogíny, ízületi gyulladásra.
-Műtétek, fertőző betegségek után gyorsítja a szervezet felépülését, roboráló hatású.
-Gyomorhurut, gyomorfekély, nyombélfekély kezelésére, gyomor- bélproblémákra.
-Szövetregenerációra, bőr és nyálkahártya képzésre.
-Allergiára, asztmára, allergiás bőrbetegségre (ekcéma).
-Vércukorszint ingadozás minimalizálására étkezések után.
-Alkalmas fogyókúrára, zsírégetésre, erősíti a kötőszövetet, csökkenti a narancsbőrt.
-Fokozza az erőnlétet, fizikai , szellemi teljesítőképességet.
-Idegrendszer erősítésére, az antidepresszáns hatása miatt, oxidatív stressz, szorongás ellen.
-Máj méregtelenítésre, májtisztító, májvédő hatású.
-Napégésre, káros sugárzások ellen véd ( UV, gamma, radioaktív).
-Megelőzheti a rákos sejtek kialakulását, növekedését, enyhítheti a sugárterápia által okozott károsodásokat.
-Szabályozza a pajzsmirigy működését, befolyásolja az anyagcsere folyamatokat, testsúlyoptimalizáló hatású.
-Szív és érrendszeri problémákra, koszorúér meszesedésre, szívritmus zavarra.
-Magas vérnyomásra (hipertónia), csökkentheti zsírsavösszetétele révén a vér koleszterinszintjét, vérképzésre, érelmeszesedésre.
-Epebántalmakra, reflux csökkentésére, reumás panaszok kiegészítő kezelésére.
-2-es tipusú diabétesz, cukorbetegség kezelésére, normál vércukorszint megtartására, inzulincsökkentő hatású.
-Mellékvese fáradtság tüneteinek kezelésére (kiemelkedő omega-7 forrás).
-Bőrgyulladások, bőrallergiák kezelésére, fekély, ekcéma, pikkelysömör, száraz bőr, striák negatív tüneteire.
-Bőrápoló hatású, lassítja a bőr öregedését, ráncok kialakulását, halványítja az öregedési foltokat, pigmentációs zavarokat, támogatja a kötőszövetet, a bőr rugalmasságának megőrzését.
-Lassítja a hajhullást, táplálja a hajat, erősíti a körmöket.
-Szembetegségekre, látásjavításra, szemidegek működésének javítására.
-Kemopreventív tulajdonságú, antioxidáns hatást gyakorol.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 10 db
2 140 Ft 
1 676 Ft
Kezdete: 2023.08.09 A készlet erejéig!
36

A béta-karotin felelős a szemek egészségéért, az őszibarackban pedig nagy mennyiségben található, A- és C-vitamin mellett. A barack rendszeres fogyasztása javítja a látást a test vérkeringésének növelésével.A béta-karotin a retinákat is táplálja és védi a szabadgyökök káros hatásaitól, valamint megelőzi a hályogképződést és az időskori sárgafolt sorvadást is.(AMD)


Javítja a bőr egészségét
Az őszibarack gazdag A- és C-vitaminforrás, amelyek fontosak a bőr és a nyálkahártyák egészségéhez. Az A-vitamin nedvesen tartja a bőrt, ezzel javítja a textúráját, valamint puhává és rugalmassá teszi. A C-vitamin egy erős antioxidáns, amely megvédi a bőrt a szabadgyököktől.


Segít megtartani a testsúlyt
Az őszibarackban nincs zsír, magas cukorszintje természetes, így nincs káros hatással az egészségre. Aki fogyókúrázik, annak jól jön ez a gyümölcs, hogy így elkerülje a nagy zsírtartalmú, feldolgozott harapnivalókat.


Megelőzi a rákot
Az őszibarack antioxidánsokban gazdag, ezzel meggátolja a rákos sejtek növekedését. Elsősorban a tüdő-, a vastagbél- és a szájüregi rák ellen tartják hatékonynak. Az őszibarackban lévő fenolsavak, név szerint a klorogénsav és a neoklorogénsav, megállítják a mellráksejtek növekedését anélkül, hogy kárt tennének az egészséges sejtekben.


Szabályozza a koleszterinszintet
Az őszibarack rendszeres fogyasztása segít szabályozni a magas koleszterintet, fontos szerepet játszik a cukorbetegség és szívbetegségek megelőzésében. Ez főként annak köszönhető, hogy a barackban olyan fenolos vegyületek vannak, amelyek megelőzik az alacsony sűrűségű lipoprotein (LDL), a „rossz koleszterin” oxidációját. A béta-karotinban gazdag ételek, így az őszibarack is csökkenti a vér koleszterinszintjét.


Javítja a szív- és érrendszer egészségét
Az őszibarackban található antioxidánsok jót tesznek a szívnek, mert elpusztítják a szabadgyököket, amelyek láncreakciókat indítanak a szervezetben és károsítják vagy megölik a sejteket. A barackban olyan bioaktív összetevők is vannak, amelyek segítenek legyőzni a metabolikus szindrómát, az olyan kockázati tényezők kombinációját, amelyek gyulladásokat, elhízást és szívbetegségeket okoznak.Az őszibarackban más tápanyagok is vannak, amelyek támogatják a szív- és érrendszer egészségét azzal, hogy csökkentik a koleszterinszintet és javítják a vérkeringést. Az őszibarack rendszeres fogyasztása megvéd a stroke és a szívroham ellen.


Javítja az emésztőrendszer egészségét
Az őszibarack fogyasztása a magas rost- és káliumtartalmának köszönhetően segít kiüríteni a méreganyagokat a vastagbélből, a vesékből, a gyomorból és a májból.A sok rost kiszorítja a felesleges méreganyagokat a vastagbélből, a magas káliumtartalom pedig csökkenti a vesebetegségek és a fekélyek kialakulásának esélyét. Az őszibarack könnyen emészthető, így általában nem okoz semmilyen problémát a gyomornak sem.


Szabályozza a vérnyomást
Az őszibarackban sok kálium és kevés nátrium van, ezzel elősegíti a vérnyomás egészséges szinten tartását. A kálium a nátriummal összedolgozva szabályozza a test vízszintjét és segít normalizálni a vérnyomást.
Az őszibarackban magnézium, foszfor, cink, réz, mangán, vas és kalcium is van, amelyek támogatják a vörösvérsejtek képződését.


Védelmet nyújt a vérszegénység ellen
Azoknak, akik vashiányos vérszegénységben szenvednek, több vastartalmú ételt kell fogyasztaniuk. A vas elősegíti a hemoglobin termelődését, ezzel minimalizálva és megelőzve a vérszegénységet. Az őszibarack a sok vason kívül C-vitamint is tartalmaz, amely segíti a vas felszívódását.


Csökkenti a gyulladásokat
Az őszibarack kiváló gyulladáscsökkentő, antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A dietetikusok a barack rendszeres fogyasztását ajánlják a köszvényben vagy reumában szenvedő betegeknek. Az őszibarack magas A-vitamin tartalma segít kezelni a reumát, az enyhe hashajtó hatása pedig csökkenti a gyulladásokat – a reuma és a köszvény egyik fő tünetét.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 30 db
927 Ft 
597 Ft
Kezdete: 2023.05.16 Vége: 2024.03.29
26

A bio kékáfonya nektár frissen betakarított áfonyák levéből készült, ökológiailag ellenőrzött erdőterületről. Nem sűrítményből készül. Az ital íze erősen telt, gyümölcsös és aromás.

Lassítja az öregedést, elképesztően magas az antioxidáns-tartalma, erősíti az immunrendszert, ráadásul zsírbontóként is működik.

Ha fogyni szeretnél, egyél bőségesen áfonyát: akár 73 százalékkal is csökkentheti a zsírsejtek számát. A polifenolok ugyanis nagy arányban képesek lebontani a szervezet zsírsejtjeit, sőt segítenek megakadályozni az újraképződésüket is.

Az áfonyát magas antioxidáns-tartalma miatt is ajánlott fogyasztani. Ennek köszönhetően ugyanis védi a sejteket, lassítja az öregedési folyamatokat, és nehezíti a méreganyagok felszívódását a szervezetben.

Az antocianin nevű összetevő az, ami a gyümölcs élénk színét adja, és ez az az anyag, ami megvédi az agy bizonyos neuronjait, javítva ezzel a koncentrációs képességünket és a memóriánkat.

Az áfonya segít abban, hogy a „rossz koleszterin”, az LDL ne halmozódjon fel, így a szív- és érrendszeri betegségek is elkerülhetők.

Mivel folsavban, C-vitaminban és kalciumban is gazdag az áfonya, a magzat egészségét védi terhesség idején, úgyhogy kismamaként mindenképpen fogyaszd.

Az áfonya rostban gazdag gyümölcs. A rostban dús táplálkozás pedig az egészséges emésztés, a megfelelő anyagcsere alapja.

Legújabb kutatások szerint az áfonyában található összetevőknek a rák kialakulásának megelőzésében is fontos szerepe van, ráadásul a már meglévő rákos daganatok növekedését is lassítják.

Az áfonyában található flavonoidok erősítik a hajszálereket, tehát csökkentik törékenységüket (szivárgás, aranyér, zúzódások), valamint megakadályozzák, hogy a kálcium a vérerekben lerakódjon, ezzel megelőzik az érelmeszesedést.


Az áfonya közismerten vérhigító hatással rendelkezik, tehát megakadályozza, hogy a vérlemezkék összetapadjanak és vérrög alakuljon ki belőlük.
Tehát nagyban elősegíti a megfelelő szívműködést, a szív- és érrendszeri betegségek kezelését. Antocianidjainak hajszálereket erősítő hatását olyannyira elismerik, hogy Európában számos kórházban a műtétek előtt és után áfonyát adnak a betegeknek a bevérzések megelőzésére.


Emellett az antocianidin javítja a kollagén sérülésekkel szembeni védekezőképességét, stabilizálja a kapillárisok áteresztőképességét és megelőzi a sorbitol felgyülemlését, ezzel véd a cukorbetegség által előidézett neurológiai és keringési tünetek ellen.

 

Gyomorfekély

Az áfonyának számos gyógyhatása ismert, de csak kevesen tudják, hogy gyomorfekély ellen is hatékony. Európában ilyen célra is felhasználják, de Amerikában főként az erekre és a szemre gyakorolt hatása miatt alkalmazzák.
A gyomorsav, a stressz, a gyulladásgátló gyógyszerek, az aszpirin vagy az alkohol miatt kialakuló gyomorfekély ellen is érdemes felhasználni.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 3 db
3 950 Ft 
2 921 Ft
Kezdete: 2023.06.20 Vége: 2023.11.30
30

 

Akciós termék lejárati ideje:2024.01.29.

A ropogós gluténmentes kukorica zsemlemorzsa sütve kevesebb zsírt szív fel mint a klasszikus társai, nem ég le és jól tapad.Alkalmas hús, zöldség vagy sajt panírozására.Nem alkalmas közvetlen étkezésre.Elkészítése:Ízesítse be és forgassa gm lisztbe,tojásba,majd ebbe a zsemlemorzsába a rántani való ételt,majd süsse ki forró olajban vagy sütőben.Glutén-, búza- és szójamentes.Tárolás száraz helyen, fénytől védve.Származási hely: Csehország. Növények termesztése EU.

Raktáron: 10 db
932 Ft 
653 Ft
Kezdete: 2023.11.10 A készlet erejéig!

Ez a finom gluténmentes kakaópor alkalmas hideg, vagy meleg kakaó ital készítéshez tejből, növényi italokból. Sütéshez, sütemények ízesítésére, díszítésére, csokoládé készítéséhez.
Ízlés szerint ízesíthető mézzel, nádcukorral, vaníliával, ínyencek chili-vel.


A kakaó pozitív élettani hatásai valóban értékesek, minőségi formában fogyasztva, ezt bárki a saját bőrén is megtapasztalhatja. Értékes tulajdonságait az alábbiaknak köszönheti:

- több mint 300-féle különböző értékes vegyületet tartalmaz,
- az ásványi anyagok és vitaminok bőséges tárháza, gazdagon megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a réz és a kálium, valamint az A, B1, B2, B6, B12, D- és E-vitamin,
- erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, a benne lévő flavonoidoknak és polifenoloknak köszönhetően. Ezért hatásos alapanyag a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében,
- teobromin- és alacsony koffeintartalmának köszönhetően élénkítő hatású, serkenti a mentális aktivitást. Ezért tud hatásos lenni megerőltető szellemi tevékenység, vagy éppen a vizsgaidőszak alkalmával,
- kevesen tudják, de a kakaónak kb. 20 százaléka élelmi rost, ami segítheti az emésztést.

A termék alapjában gluténmentes,de a gyártási folyamat miatt nyomokban tartalmazhat glutént,ezért nincs rajta mentes jelölés.

Raktáron: 10 db
1 905 Ft

 

Ez az egyik legősibb indiai kultúrnövény. Európa bizonyos pontjain már a Krisztus előtti időben is termesztették. 100-150 évvel ezelőtt még óriási jelentősége volt mára azonban kissé feledésbe merült. A kölesliszt gluténmentes termék, mentes a ragacsos fehérjétől, ami gluteninből és gliadinból adódik.
Igen sok kovasavat tartalmaz, továbbá fluort, ként, foszfort, vasat, magnéziumot, káliumot, cinket. Figyelemre méltó, hogy ebben a növényben az ásványi anyagok, a nyomelemek és növényi hatóanyagok igen finom minőségben vannak jelen, melyek pozitívan hatnak a csontok és porcok egészségének visszaállításában. Sejtjeink és egész szervezetünk egyedülálló módon csak az ilyen finom formában lévő ásványi anyagokat tudja maradéktalanul felvenni. A köles egyszerre képes salakanyagként kiválasztani a pangó ásványi anyagokat a szervezetből és az ásványi anyag veszteséget kiegyenlíteni.
A köles további előnyös tulajdonságai:
 visszaállítja a sav-bázis egyensúlyt,
 candida betegek diétájában fontos szerepet tölt be, 
 megvéd a fogszuvasodástól, erősíti a látást, késlelteti az öregedést,
 szabályozza a vércukorszintet,
 helyreállítja az emésztést,
 gyulladáscsökkentő,
 immunerősítő,
 csökkenti a vér koleszterinszintjét.
A barna kölesliszt ideális a növésben lévő szervezeteknek. Csont, haj, körömnövekedést segítő hatása van. Alapot ad a vitalitás megőrzésének és energia utánpótlásnak. Tápláló ételek, kenyér, palacsinta, kása stb.készíthető vele,pont úgy ahogy a többi liszttel.A liszt finomsága az értékes összetevők optimális felszívódását teszi lehetővé. A természetes szárítás, valamint az őrlés folyamán nem emelkedik a hőmérséklet 30 °C fölé. A létfontosságú összetevők hónapokig megmaradnak.

A kölesliszt alapjában gluténmentes,de a gyártási folyamat miatt nyomokban tartalmazhat glutént,ezért nincs rajta mentes jelölés.

Raktáron: 17 db
2 921 Ft

A müzli fogyasztható gabonaitallal vagy tejjel, joghurttal. A friss minőségi alapanyagokból készült csodálatos aromájú müzli ideális a reggeli étkezésekhez vagy akár önállóan is fogyasztva.

Müzlivel kezdeni a napot jó dolog – az egyik legegyszerűbben elkészíthető reggeli. Nem kell hozzá más, mint a saját készítésű vagy készen vásárolt, némi aszalt gyümölccsel, olajos maggal kissé felturbózott müzlikeverék, tej, joghurt vagy épp gyümölcslé, lehetőség szerint több-kevesebb friss gyümölcs. Egy jó müzli reggeliben megtalálható minden, amihez a nap indításához szükség van: fehérje, rost, vitamin, energia.
A különböző müzlik fogyasztása reggelire, illetve napközben kiváló alternatívák azoknak, akik valami egészségesre, ugyanakkor finom nassolnivalóra vágynak. Ez a csemege már a 19. században is népszerűnek számított, akkoriban Svájcban a parasztok mindennapi étkezéseiben szerepelt. Segítségével olyan vitaminokhoz juttathatjuk szervezetünket, mint a B1, B2, B6, és B12 vitamin, valamint olyan ásványi anyagokkal töltődik fel szervezetünk, mint a vas, a mangán, a réz, a kálium, és a magnézium. A müzli főbb összetevői a gabona, melyek létfontosságú építőanyagai a testünknek.
Energia egész napra:
A reggelit manapság sokan elhagyják a napi rutinból, pedig ezzel az étkezéssel és megfelelő tápanyagokkal napközben kevésbé fáradunk el, koncentrációs képességünk pedig megnövekedik. A legjobb növényi tej és teljes kiőrlésű müzli kombináció, ez a két összetevő hatalmas energiabomba. A benne található szénhidrát energiát ad, míg a fehérje növeli az állóképességet.
Csodatévő gabonafélék:
A gabonafélék számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, a müzli egyik alapösszetevőjének számítanak. A búza, a zab, a rizs, az árpa és a rozs, valamint a natúr kukoricapehely csökkentik a szívkoszorúér, a daganatos, és a cukorbetegségek kialakulásának kockázatát. Magas rosttartalmúak és számos ásványi anyagot tartalmaznak. Azoknál, akik rendszeres gabonafogyasztók alacsonyabb vérnyomásértéket mértek, ritkább volt az infarktus, a stroke, a vastagbéldaganat, valamint a gyomorbélrák kialakulása. Emellett a gabonafélék gazdag E-vitamin és zsírsavak forrása, és a bennük található rost helyreállítja a belek működését.
A szép bőr őre:
A müzliben található összetevők tele vannak antioxidánsokkal, melyek akadályt képeznek a különböző gyulladások és bőrbetegségek előtt.

Raktáron: 100 db
1 876 Ft

 

A müzli fogyasztható gabonaitallal, tejjel vagy joghurttal. A friss minőségi alapanyagokból készült csodálatos aromájú müzli ideális a reggeli étkezésekhez, akár önállóan is fogyasztva. 3% fagyasztva szárított bogyós gyümölcsöt tartalmaz, mely frissen 10x annyi gyümölcsnek felel meg! A gabonapelyheket kíméletesen pirítják, mely megőrzi a tápanyagokat, illetve nagyon finom ropogós ízt ad a müzlinek.



Müzlivel kezdeni a napot jó dolog – az egyik legegyszerűbben elkészíthető reggeli. Nem kell hozzá más, mint a saját készítésű vagy készen vásárolt, némi aszalt gyümölccsel, olajos maggal kissé felturbózott müzlikeverék, tej, joghurt vagy épp gyümölcslé, lehetőség szerint több-kevesebb friss gyümölcs. Egy jó müzli reggeliben megtalálható minden, amihez a nap indításához szükség van: fehérje, rost, vitamin, energia.
A különböző müzlik fogyasztása reggelire, illetve napközben kiváló alternatívák azoknak, akik valami egészségesre, ugyanakkor finom nassolnivalóra vágynak. Ez a csemege már a 19. században is népszerűnek számított, akkoriban Svájcban a parasztok mindennapi étkezéseiben szerepelt. Segítségével olyan vitaminokhoz juttathatjuk szervezetünket, mint a B1, B2, B6, és B12 vitamin, valamint olyan ásványi anyagokkal töltődik fel szervezetünk, mint a vas, a mangán, a réz, a kálium, és a magnézium. A müzli főbb összetevői a gabona, szárított gyümölcs, dió, különböző magvak, és a tej, melyek létfontosságú építőanyagai a testünknek.
Energia egész napra:
A reggelit manapság sokan elhagyják a napi rutinból, pedig ezzel az étkezéssel és megfelelő tápanyagokkal napközben kevésbé fáradunk el, koncentrációs képességünk pedig megnövekedik. A legjobb növényi tej és teljes kiőrlésű müzli kombináció, ez a két összetevő hatalmas energiabomba. A benne található szénhidrát energiát ad, míg a fehérje növeli az állóképességet.
Csodatévő gabonafélék:
A gabonafélék számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, a müzli egyik alapösszetevőjének számítanak. A búza, a zab, a rizs, az árpa és a rozs, valamint a natúr kukoricapehely csökkentik a szívkoszorúér, a daganatos, és a cukorbetegségek kialakulásának kockázatát. Magas rosttartalmúak és számos ásványi anyagot tartalmaznak. Azoknál, akik rendszeres gabonafogyasztók alacsonyabb vérnyomásértéket mértek, ritkább volt az infarktus, a stroke, a vastagbéldaganat, valamint a gyomorbélrák kialakulása. Emellett a gabonafélék gazdag E-vitamin és zsírsavak forrása, és a bennük található rost helyreállítja a belek működését.
A szép bőr őre:
A müzliben található összetevők tele vannak antioxidánsokkal, melyek akadályt képeznek a különböző gyulladások és bőrbetegségek előtt.

Raktáron: 9 db

A müzlit finoman pirítják és friss speciális összetevőket használnak. Nagy mennyiségben tartalmaz fagyasztva szárított málnát, mely finom gyümölcsös ízt ad a müzlinek. A müzli fogyasztható növényi itallal, tejjel vagy joghurttal.


Müzlivel kezdeni a napot jó dolog – az egyik legegyszerűbben elkészíthető reggeli. Nem kell hozzá más, mint a saját készítésű vagy készen vásárolt, némi aszalt gyümölccsel, olajos maggal kissé felturbózott müzlikeverék, tej, joghurt vagy épp gyümölcslé, lehetőség szerint több-kevesebb friss gyümölcs. Egy jó müzli reggeliben megtalálható minden, amihez a nap indításához szükség van: fehérje, rost, vitamin, energia.
A különböző müzlik fogyasztása reggelire, illetve napközben kiváló alternatívák azoknak, akik valami egészségesre, ugyanakkor finom nassolnivalóra vágynak. Ez a csemege már a 19. században is népszerűnek számított, akkoriban Svájcban a parasztok mindennapi étkezéseiben szerepelt. Segítségével olyan vitaminokhoz juttathatjuk szervezetünket, mint a B1, B2, B6, és B12 vitamin, valamint olyan ásványi anyagokkal töltődik fel szervezetünk, mint a vas, a mangán, a réz, a kálium, és a magnézium. A müzli főbb összetevői a gabona, szárított málna, különböző magvak, és a tej, melyek létfontosságú építőanyagai a testünknek.
Energia egész napra:
A reggelit manapság sokan elhagyják a napi rutinból, pedig ezzel az étkezéssel és megfelelő tápanyagokkal napközben kevésbé fáradunk el, koncentrációs képességünk pedig megnövekedik. A legjobb növényi tej és teljes kiőrlésű müzli kombináció, ez a két összetevő hatalmas energiabomba. A benne található szénhidrát energiát ad, míg a fehérje növeli az állóképességet.
Csodatévő gabonafélék:
A gabonafélék számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, a müzli egyik alapösszetevőjének számítanak. A búza, a zab, a rizs, az árpa és a rozs, valamint a natúr kukoricapehely csökkentik a szívkoszorúér, a daganatos, és a cukorbetegségek kialakulásának kockázatát. Magas rosttartalmúak és számos ásványi anyagot tartalmaznak. Azoknál, akik rendszeres gabonafogyasztók alacsonyabb vérnyomásértéket mértek, ritkább volt az infarktus, a stroke, a vastagbéldaganat, valamint a gyomorbélrák kialakulása. Emellett a gabonafélék gazdag E-vitamin és zsírsavak forrása, és a bennük található rost helyreállítja a belek működését.
A szép bőr őre:
A müzliben található összetevők tele vannak antioxidánsokkal, melyek akadályt képeznek a különböző gyulladások és bőrbetegségek előtt.

Raktáron: 6 db
2 985 Ft

A müzlit finoman pirítják és friss speciális összetevőket használnak. Nagy mennyiségben tartalmaz banánt és kókuszt. A kíméletes pirításnak köszönhetően a gabonák megőrzik tápanyagtartalmukat.



Müzlivel kezdeni a napot jó dolog – az egyik legegyszerűbben elkészíthető reggeli. Nem kell hozzá más, mint a saját készítésű vagy készen vásárolt, némi aszalt gyümölccsel, olajos maggal kissé felturbózott müzlikeverék, tej, joghurt vagy épp gyümölcslé, lehetőség szerint több-kevesebb friss gyümölcs. Egy jó müzli reggeliben megtalálható minden, amihez a nap indításához szükség van: fehérje, rost, vitamin, energia.
A különböző müzlik fogyasztása reggelire, illetve napközben kiváló alternatívák azoknak, akik valami egészségesre, ugyanakkor finom nassolnivalóra vágynak. Ez a csemege már a 19. században is népszerűnek számított, akkoriban Svájcban a parasztok mindennapi étkezéseiben szerepelt. Segítségével olyan vitaminokhoz juttathatjuk szervezetünket, mint a B1, B2, B6, és B12 vitamin, valamint olyan ásványi anyagokkal töltődik fel szervezetünk, mint a vas, a mangán, a réz, a kálium, és a magnézium. A müzli főbb összetevői a gabona, szárított kókusz ás banán, különböző magvak, és a tej, melyek létfontosságú építőanyagai a testünknek.
Energia egész napra:
A reggelit manapság sokan elhagyják a napi rutinból, pedig ezzel az étkezéssel és megfelelő tápanyagokkal napközben kevésbé fáradunk el, koncentrációs képességünk pedig megnövekedik. A legjobb növényi tej és teljes kiőrlésű müzli kombináció, ez a két összetevő hatalmas energiabomba. A benne található szénhidrát energiát ad, míg a fehérje növeli az állóképességet.
Csodatévő gabonafélék:
A gabonafélék számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, a müzli egyik alapösszetevőjének számítanak. A búza, a zab, a rizs, az árpa és a rozs, valamint a natúr kukoricapehely csökkentik a szívkoszorúér, a daganatos, és a cukorbetegségek kialakulásának kockázatát. Magas rosttartalmúak és számos ásványi anyagot tartalmaznak. Azoknál, akik rendszeres gabonafogyasztók alacsonyabb vérnyomásértéket mértek, ritkább volt az infarktus, a stroke, a vastagbéldaganat, valamint a gyomorbélrák kialakulása. Emellett a gabonafélék gazdag E-vitamin és zsírsavak forrása, és a bennük található rost helyreállítja a belek működését.
A szép bőr őre:
A müzliben található összetevők tele vannak antioxidánsokkal, melyek akadályt képeznek a különböző gyulladások és bőrbetegségek előtt.

Raktáron: 4 db
2 419 Ft

 

A müzlihez kiváló minőségű friss összetevőket használnak, kíméletesen pirítják. A homoktövispor magas aránya adja a ropogós, enyhén savanykás ízt. Fogyasztható tejjel vagy gabonaitallal, joghurttal. Ideális a reggeli étkezésekhez.


Müzlivel kezdeni a napot jó dolog – az egyik legegyszerűbben elkészíthető reggeli. Nem kell hozzá más, mint a saját készítésű vagy készen vásárolt, némi aszalt gyümölccsel, olajos maggal kissé felturbózott müzlikeverék, tej, joghurt vagy épp gyümölcslé, lehetőség szerint több-kevesebb friss gyümölcs. Egy jó müzli reggeliben megtalálható minden, amihez a nap indításához szükség van: fehérje, rost, vitamin, energia.
A különböző müzlik fogyasztása reggelire, illetve napközben kiváló alternatívák azoknak, akik valami egészségesre, ugyanakkor finom nassolnivalóra vágynak. Ez a csemege már a 19. században is népszerűnek számított, akkoriban Svájcban a parasztok mindennapi étkezéseiben szerepelt. Segítségével olyan vitaminokhoz juttathatjuk szervezetünket, mint a B1, B2, B6, és B12 vitamin, valamint olyan ásványi anyagokkal töltődik fel szervezetünk, mint a vas, a mangán, a réz, a kálium, és a magnézium. A müzli főbb összetevői a gabona,  különböző magvak, és a tej, melyek létfontosságú építőanyagai a testünknek.
Energia egész napra:
A reggelit manapság sokan elhagyják a napi rutinból, pedig ezzel az étkezéssel és megfelelő tápanyagokkal napközben kevésbé fáradunk el, koncentrációs képességünk pedig megnövekedik. A legjobb növényi tej és teljes kiőrlésű müzli kombináció, ez a két összetevő hatalmas energiabomba. A benne található szénhidrát energiát ad, míg a fehérje növeli az állóképességet.
Csodatévő gabonafélék:
A gabonafélék számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, a müzli egyik alapösszetevőjének számítanak. A búza, a zab, a rizs, az árpa és a rozs, valamint a natúr kukoricapehely csökkentik a szívkoszorúér, a daganatos, és a cukorbetegségek kialakulásának kockázatát. Magas rosttartalmúak és számos ásványi anyagot tartalmaznak. Azoknál, akik rendszeres gabonafogyasztók alacsonyabb vérnyomásértéket mértek, ritkább volt az infarktus, a stroke, a vastagbéldaganat, valamint a gyomorbélrák kialakulása. Emellett a gabonafélék gazdag E-vitamin és zsírsavak forrása, és a bennük található rost helyreállítja a belek működését.
A szép bőr őre:
A müzliben található összetevők tele vannak antioxidánsokkal, melyek akadályt képeznek a különböző gyulladások és bőrbetegségek előtt.

Raktáron: 8 db
2 844 Ft

 

A Bio ropogós müzlit kézzel gyártják, a magas minőség megőrzése érdekében. A müzlit finoman pirítják és a legmagasabb minőségű speciális összetevőket használják, mint a kiváló kakaó, mogyoró, zabpehely és puffasztott búza.


Müzlivel kezdeni a napot jó dolog – az egyik legegyszerűbben elkészíthető reggeli. Nem kell hozzá más, mint a saját készítésű vagy készen vásárolt, némi aszalt gyümölccsel, olajos maggal kissé felturbózott müzlikeverék, tej, joghurt vagy épp gyümölcslé, lehetőség szerint több-kevesebb friss gyümölcs. Egy jó müzli reggeliben megtalálható minden, amihez a nap indításához szükség van: fehérje, rost, vitamin, energia.
A különböző müzlik fogyasztása reggelire, illetve napközben kiváló alternatívák azoknak, akik valami egészségesre, ugyanakkor finom nassolnivalóra vágynak. Ez a csemege már a 19. században is népszerűnek számított, akkoriban Svájcban a parasztok mindennapi étkezéseiben szerepelt. Segítségével olyan vitaminokhoz juttathatjuk szervezetünket, mint a B1, B2, B6, és B12 vitamin, valamint olyan ásványi anyagokkal töltődik fel szervezetünk, mint a vas, a mangán, a réz, a kálium, és a magnézium. A müzli főbb összetevői a gabona,  különböző magvak, és a tej, melyek létfontosságú építőanyagai a testünknek.
Energia egész napra:
A reggelit manapság sokan elhagyják a napi rutinból, pedig ezzel az étkezéssel és megfelelő tápanyagokkal napközben kevésbé fáradunk el, koncentrációs képességünk pedig megnövekedik. A legjobb a növényi tej és teljes kiőrlésű müzli kombináció, ez a két összetevő hatalmas energiabomba. A benne található szénhidrát energiát ad, míg a fehérje növeli az állóképességet.
Csodatévő gabonafélék:
A gabonafélék számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, a müzli egyik alapösszetevőjének számítanak. A búza, a zab, a rizs, az árpa és a rozs, valamint a natúr kukoricapehely csökkentik a szívkoszorúér, a daganatos, és a cukorbetegségek kialakulásának kockázatát. Magas rosttartalmúak és számos ásványi anyagot tartalmaznak. Azoknál, akik rendszeres gabonafogyasztók alacsonyabb vérnyomásértéket mértek, ritkább volt az infarktus, a stroke, a vastagbéldaganat, valamint a gyomorbélrák kialakulása. Emellett a gabonafélék gazdag E-vitamin és zsírsavak forrása, és a bennük található rost helyreállítja a belek működését.
A szép bőr őre:
A müzliben található összetevők tele vannak antioxidánsokkal, melyek akadályt képeznek a különböző gyulladások és bőrbetegségek előtt.

Raktáron: 7 db
2 844 Ft

 

BAUER Bio alma-homoktövislé 100%-os gyümölcslé. A frissen betakarított almából préselik az almalevet, melyhez frissen betakarított bio homoktövis bogyók levét keverik. Nem használtak a termesztéséhez műtrágyát és kemikáliákat. Az alma-homoktövis levet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás vagy rétegződés nem minőségi hiba! A homoktövis rost és szárazanyag tartalma rakódhat le! Nem tartalmaz tartósítószert és más adalékot. Felbontás után 3-4 napig hűtőben tárolva eltartható.
Savanykás ízét az almalé természetes cukortartalma kissé ellensúlyozza. Fogyasztás előtt sokáig kell rázni, mert a homoktövis erősen rátapad az üveg oldalára. A homoktövis, mint természetes immunerősítő értékes fitotápanyagokat tartalmaz, a benne lévő rendkívül magas vitamin és hatóanyag tartalom miatt számos pozitív hatást gyakorol szervezetünkre. Ilyen pozitívumok például:
-Megfázásra, influenza megelőzésére, fertőzések kialakulásának kezelésére, fájdalomcsillapításra.
-Immunerősítésre, szervezetünk vitalizálására, energiaszintünk normalizálására.
-Gyulladások csökkentésére, herpesz, kötőhártya, torok, mandula, seb, fogíny, ízületi gyulladásra.
-Műtétek, fertőző betegségek után gyorsítja a szervezet felépülését, roboráló hatású.
-Gyomorhurut, gyomorfekély, nyombélfekély kezelésére, gyomor- bélproblémákra.
-Szövetregenerációra, bőr és nyálkahártya képzésre.
-Allergiára, asztmára, allergiás bőrbetegségre (ekcéma).
-Vércukorszint ingadozás minimalizálására étkezések után.
-Alkalmas fogyókúrára, zsírégetésre, erősíti a kötőszövetet, csökkenti a narancsbőrt.
-Fokozza az erőnlétet, fizikai , szellemi teljesítőképességet.
-Idegrendszer erősítésére, az antidepresszáns hatása miatt, oxidatív stressz, szorongás ellen.
-Máj méregtelenítésre, májtisztító, májvédő hatású.
-Napégésre, káros sugárzások ellen véd ( UV, gamma, radioaktív).
-Megelőzheti a rákos sejtek kialakulását, növekedését, enyhítheti a sugárterápia által okozott károsodásokat.
-Szabályozza a pajzsmirigy működését, befolyásolja az anyagcsere folyamatokat, testsúlyoptimalizáló hatású.
-Szív és érrendszeri problémákra, koszorúér meszesedésre, szívritmus zavarra.
-Magas vérnyomásra (hipertónia), csökkentheti zsírsavösszetétele révén a vér koleszterinszintjét, jó vérképzésre, érelmeszesedésre.
-Epebántalmakra, reflux csökkentésére, reumás panaszok kiegészítő kezelésére.
-2-es tipusú diabétesz, cukorbetegség kezelésére, normál vércukorszint megtartására, inzulincsökkentő hatású.
-Mellékvese fáradtság tüneteinek kezelésére (kiemelkedő omega-7 forrás).
-Bőrgyulladások, bőrallergiák kezelésére, fekély, ekcéma, pikkelysömör, száraz bőr, striák negatív tüneteire.
-Bőrápoló hatású, lassítja a bőr öregedését, ráncok kialakulását, halványítja az öregedési foltokat, pigmentációs zavarokat, támogatja a kötőszövetet, a bőr rugalmasságának megőrzését.
-Lassítja a hajhullást, táplálja a hajat, erősíti a körmöket.
-Szembetegségekre, látásjavításra, szemidegek működésének javítására.
-Kemopreventív tulajdonságú, antioxidáns hatást gyakorol.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 4 db
1 842 Ft

BAUER Bio Sárgarépalé, az ökológiai gazdálkodásokból származó sárgarépák levéből készül. Ezt a közvetlenül kinyert levet, egy kíméletes eljárással erjesztik,tejsavval. A sárgarépa önmagában nagyon alacsony savtartalmú, az erjesztés finomítja az ízét. A kiváló minőségű sárgarépalé nem tartalmaz citromlevet vagy mézet. A sárgarépalevet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás nem minőségi hiba! A sárgarépa rost és szárazanyag tartalma rakódhat le. Nem tartalmaz tartósítószert, és más adalékot. Felbontás után 3-4 napig hűtőben tárolva eltartható.

A Bauer sárgarépalé tartalmaz kálciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, karotint, sót, A-, B-, C-,E-, G- és K-vitaminokat. A legtöbb benne az A-vitamin elő vitaminja, a karotin, ami zsírban oldódik, ezek azok a létfontosságú vitaminok, amik az immunrendszer, a belső szervek, a bőr és a látás normál működéséhez szükségesek. A sárgarépalé előnyeit és ártalmatlanságát számos aktív elem magyarázza, amelyek észrevehető hatást gyakorolnak az egészségre.


A sárgarépalé sok betegség kezelésében segíthet. Egy pohár friss ital tökéletesen eltávolítja a stresszt egy fárasztó napról és nyugtatja az idegrendszert. Az sárgarépalé rendszeres használata hozzájárul az immunitás fokozásához és a szív egészségének megőrzéséhez. A béta-karotinból képződő A-vitamin megakadályozza az érrendszeri betegségek kialakulását. Ez a vitamin felelős a belső szervek patogén organizmusoktól való védelméért. Számos klinikai vizsgálat azt sugallja, hogy az antioxidánsok csökkentik a rák kockázatát.

Mit tehet még a sárgarépalé?
A kálium, amely a lében található, csökkenti a vér koleszterinszintjét, csökkentve a szívbetegség kockázatát.
A K-vitamin fontos a véralvadáshoz, felgyorsítja a sebek gyógyulását.
A sárgarépalé antivirális és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik. Rendszeres használata segíti a szájüregben, a torokban, a gyomorban, a belekben, a húgyutakban, a vastagbélben fellépő fertőzések ellenálló képességét. A nyál lúgos jellege meggyógyítja az ínyt, és javítja a szájüreg állapotát.

Karotintartalma elősegíti a barnulást.


A nők számára:
A sárgarépalében lévő karotin szabályozza a női nemi hormonok szintézisét és beállítja a menstruációs ciklust. Növeli az anyatej minőségi összetételét, gazdagítja A-vitaminnal, amely az embrió növekedéséhez szükséges. A terhesség utolsó trimeszterében csökkenti a magzati fertőzések valószínűségét. A csecsemő táplálékában levő sárgarépa-gyümölcslé növeli az immunitását, hasznos anyagokat biztosít a gyermek testéhez és védelmet nyújt a különböző betegségek ellen.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 100 db
1 774 Ft

BAUER bio céklalé, a mezőkről frissen betakarított Bio céklák levéből készül. Ezt a közvetlenül kinyert levet, egy kíméletes eljárással erjesztik, tejsavval. A tejsavban található laktobacilusok kerülnek a lébe, melyek végzik el az érlelési folyamatot. A céklalevet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás nem minőségi hiba! A cékla rost és szárazanyag tartalma rakódhat le.
Nem tartalmaz tartósítószert és más adalékot.

Csökkenti a vérnyomást, a vashiányt.
A cékla vagy a céklalé rendszeres fogyasztása számos előnnyel jár. Nemcsak vasraktárainkat tudjuk feltölteni – illetve a vashiányt megelőzni -, hanem vérkeringésünket és immunrendszerünket is óvjuk. A céklalé hozzájárulhat a magas vérnyomás csökkentéséhez, és segíthet megelőzni a magas vérnyomás kialakulását. Egy kutatás rámutatott arra, hogy naponta 2-2,5 dl céklalé elfogyasztása mind a szisztolés, mind a diasztolés vérnyomásértékeket csökkenti. A céklában található nitrátok szervezetünkben nitrogén-monoxiddá alakulnak, ez pedig tágítja az ereket, ezáltal csökkenti a vérnyomást.

Növeli az állóképességet.
Az állóképesség javítása ugyancsak a nitráttartalomnak köszönhető. A rendszeres céklafogyasztás növeli a vér nitráttartalmát, javítja a keringést, ennek következtében pedig javul a szövetek oxigénellátása. Egy kutatás során biciklistákon tesztelték a céklalé hatásait és a következőket találták: azok a sportolók, akik naponta 4 dl céklalevet ittak, gyorsabban teljesítették a 10km-es távot, szemben azokkal a társaikkal, akik egyáltalán nem fogyasztottak céklalevet, de ugyanez elmondható hosszútávfutók felmérései után. Állatkísérletek azt mutatták, hogy a táplálékban levő nitrát védi a gyomorfalat a fekély és azok ellen a kisebb sérülések ellen is, amelyeket a gyulladás elleni gyógyszerek okoznak az emésztőrendszerben. Fájdalom és gyulladás esetén az orvosok szokásosan rendelik ezeket a gyógyszereket, amelyeknek sajnos sok mellékhatásuk van: a gyomor- és bélrendszer vérzésétől a fekélyekig. Nitrátban gazdag növények fogyasztásával azonban elkerülhetjük a károsodást. Fontos tudni, hogy ha valaki például szájvizet használ, az megöli a baktériumokat. Ezzel a gyomra normális működését rontja, mivel a nitrit-oxid szintje jelentősen csökken.

Segíthet demencia esetén.
A céklalé hatóanyagai javítják az agyi vérkeringést, így az agyszövetekbe több oxigén jut. Ezzel késleltethető a demencia kialakulása, illetve lassítható, ha már kialakult. A már kialakult demenciát visszafordítani nem lehet, a legtöbb, amit tehetünk, az a tünetek késleltetése vagy enyhítése.

Jó hatással van a szívre.
Magas káliumtartalma miatt jótékony hatással van a szívre. A kálium szabályozza a szívmunkát, hiánya gyakran okoz szédülést, valamint szívritmuszavarokat. Kálium hiányában a szív nem képes a megfelelő összehúzódásra, így nem tud elegendő mennyiségű vért juttatni a szövetekbe. A cékla vagy céklalé rendszeres fogyasztásával támogathatjuk szívünk működését, szívbetegség vagy magas vérnyomás esetén javasolt naponta 2x1-2dl céklalé elfogyasztása.

Vitaminok a céklában:
A céklalé nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, folátot és egyéb ásványi anyagokat. Kálium mellett a következő ásványi anyagok találhatók meg benne nagy mennyiségben: kálcium, vas, magnézium, mangán, foszfor, nátrium, cink, réz és szelén.
A céklalé elég erős ital, ezért kis mennyiség (napi 2x1-2 dl) is elég belőle.

Ne ijedjünk meg, ha a céklában található betain festékanyag vörösre színezi a vizeletet és székletet, teljesen ártalmatlan és megszokott jelenség. 

Raktáron: 88 db
1 774 Ft

A feketeribizli nektár aromás ízű, savanykás ital. Köszönhetően a gyengéd nektárkészítésnek és a körültekintő palackozásnak, minden üveg egy darab csapdába esett természet.

Nem egyszerűen jó, fogyasztása kifejezetten ajánlott. Az idős embereknek gyógyszerek helyett kellene fogyasztani. Hatásaira az 1970-es években figyeltek fel ismét, többek között a középkori európai szerzetesek gyógynövényleírásait tanulmányozva. Az érett bogyók dúskálnak az egyben antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, tumorellenes színanyagokban. Különösen sok antocián, flavonoid, polifenol van benne. A gyümölcs 100 grammjában csak antocián-származékokból (cianidin, delfinidin, kumarinsav stb.) több mint 500 mg található, a többi antioxidánsról nem is beszélve. E tekintetben magasan veri az összes többi piros bogyós gyümölcsöt. Jelenleg is folynak orvosi kutatások antioxidánsainak gyógyhatására vonatkozóan. Vizsgálják érelmeszesedés, ízületi gyulladás, reuma, prosztatarák ellenes hatását, a menopauzában kifejtett hatását, de a sort még jócskán lehetne folytatni a korral járó különböző bajokkal. Nemrég Parkinson-kór ellenes és az időskori demenciát megelőző hatását is felfedezték. Sok található benne az A-vitamin provitaminjából, a karotinból, B1-, B2- és E-vitaminból is és természetesen C-vitaminból. 100 g gyümölcsre 130-170 mg C-vitamin jut.
A krónikus fájdalmakat kúraszerűen alkalmazva csökkenti, vitamintartalmánál fogva a meghűléses megfázások kiváló természetes gyógyszere.
Jelentős a kálcium- és vastartalma, fogyasztása ezért segít a vörösvértest-képzésben, emelheti a hemoglobin-mennyiséget. Gyermekek és nők vashiányos vérszegénysége esetén ugyancsak hasznos a fogyasztása.
Tanulmányok foglalkoznak továbbá méregtelenítő és vízhajtó hatásával. Rendszeres fogyasztása mellett a vér kórosan magas koleszterin- és vérzsír szintjének csökkenését is tapasztalták. Segíti a bélflóra egészséges alakulását.
Magjának olaja gamma-linolsavat tartalmaz. A gamma-linolsav, egy fontos telítetlen zsírsav hiánya csökkenti a bőr nedvességmegtartó- és ellenálló-képességét, és így hajlamosít a neurodermitis nevű bőrgyulladásra. Régi, XII. századi kolostori források is említik a fekete ribizlit, mint a kiütéses, gyulladt bőr orvosságát.
A népi gyógyászatban is főként a gyümölcs levét használják, de készítenek szörpöt, gyümölcslevet, cukorkát, a szárított gyümölcsből teát is.
A napozást kedvelők karotintartalma miatt bőven fogyasszanak belőle, mert segíti a bőrvédő melanin képződését.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 1 db
1 995 Ft

Amerika kedvenc gyümölcsitala. A vörösáfonya íze fanyar és egyben enyhén édes, kicsit keserű utóízzel, magas savtartalommal.

A vörös áfonya egy igazi szuper gyümölcs, mivel magas tápanyagtartalma miatt nemcsak étkezési, hanem gyógyászati célokra is felhasználható. Általában a húgyhólyag és a vese betegségeit gyógyítják vele, valamint kiválóan lehet vele kezelni a C-vitamin hiányt és egyes emésztési zavarokat. Az áfonyalével megelőzhetőek a különböző húgyúti fertőzések és a fekélyek is.


Jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamint és az úgynevezett proanthocyanidins vegyületekből is, melyek igen erőteljes antioxidánsként működnek. Az antioxidánsokról pedig köztudott, hogy segítik megvédeni a szervezetet a káros részecskékkel, az úgynevezett szabad gyökökkel szemben, melyek egyébként különböző sejtkárosodást okoznának (pl. a sejtmembrán megsemmisítése, sejthalál, DNS-kód módosítása).


Az áfonyalé segít megelőzni a húgyúti fertőzések megjelenését és a húgyhólyag, valamint a húgycső egészségét is fenntartja. Ez a megelőző hatás különösen fontos az idősebb nőknél, akiknél fokozottan fennáll a felfázás és más hasonló betegségek megjelenése. A vörös áfonya úgy éri el ezt a védő hatást, hogy képes csökkenteni a húgyhólyagban megjelenő káros baktériumok számát. A fertőzéseket éppen ezek a baktériumok okoznák.

További potenciális előnyei
Az áfonyalé fogyasztása nagymértékben csökkenti a fekélyek kialakulását, mivel elpusztítja a gyomorban található Helicobacter pylori baktériumokat. Antioxidáns tulajdonságai segíthetnek, hogy megelőzzük az ínybetegségek kialakulását és védi a fogakat is, mivel erős baktériumölő tulajdonságai ismertek. A vörös áfonya csökkenti a vérerekben lerakódott koleszterin mennyiségét, ezért segítségével megelőzhetőek a különböző szív- és érrendszeri megbetegedések is.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!



Raktáron: 6 db
1 754 Ft

 

A Bauer bio szilva nektár kellemes sűrű  ízű, mintha beleharapna egy friss szilvába. Kiváló C-vitaminforrás és hatékony antioxidáns.

A zamatos, húsos, lédús szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, ám vitaminokban, ásványokban és más összetevőkben gazdag, amik hozzájárulnak az ideális egészség fenntartásához.
A szilvát hashajtóként használják, a székrekedés természetes ellenszere. Köztudott, hogy a benne lévő olyan összetevők, mint a rost, a szorbit és a szatén elősegítik az anyagcserét az emésztőrendszerben, ezért fogyasztásával óvatosan kell bánni.
A szilva kiváló C-vitaminforrás, amely hatékony antioxidáns. A C-vitamin segíti a szervezetet a rák, a gyulladások és a szabadgyökök elleni harcban.
A szilva értékes forrása az A-vitaminnak és a béta-karotinnak. Az A-vitaminnak jótékony hatása van a látásra, a bőrre és a nyálkahártyák egészséges megőrzésére.
A gyümölcs jelentős mennyiségben tartalmaz olyan polyphenolic antioxidánsokat is, mint a lutein, és a zeaxanthinul cryptoxanthinul. Ezek az összetevők segítenek a szabadgyökök és a reaktív oxigén elleni harcban, ami fontos szerepet játszik az öregedés folyamatában és más betegségekben. A zeaxanthina, a retina sárga foltjában levő karotinoid elnyelő szelektív anyag, melynek feltehetőleg fényszűrő szerepe van.
A szilva gazdag olyan ásványi anyagokban, mint a magnézium, kálium, vas és fluorid. A vasnak vörösvérsejtképző hatása van. A kálium a sejtek és a testnedvek fontos összetevője, ami szabályozza a szívverést és a vérnyomást.
K-vitamint is tartalmaz, ami fontos a véralvadáshoz, a csontok fejlődéséhez és az Alzenheimer-kórban szenvedő betegek gyógyításához.
A 85 százalékban vízből álló apró gyümölcs kiváló szomjoltó, miközben a héjában található cellulóznak, és rostos húsának köszönhetően közismert vizelethajtó. Napi egy-két dl szilvalé átmozgatja a beleket, és a salakanyag kipucolásával méregteleníti a szervezetet.
Vigyázzunk vele, ha diétázunk, vagy ki kell számítanunk a napi cukorbevitelt, mert nagyon magas a cukortartalma.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 4 db
2 140 Ft

 

Multivitaminlé.Gyümölcsökkel telt, harmonikus ízvilág. Remek vitaminforrás.

 

Almalé: A natúr almalé gazdag természetes savakban, vitaminokban, ásványi anyagokban, és kifejezett antioxidáns hatással rendelkezik. Kutatások szerint, az almának rendkívüli gyógyító értéke van, hála a gyümölcs húsának.


Narancslé: Csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Folátban, káliumban és C-vitaminban gazdagok, fitonutriensek tucatjait tartalmazzák, így jótékonyan hatnak a vérnyomásra, a koleszterin- és vérzsírszintre, csökkentik a veszélyes (akár trombózist is okozó) vérrögök rizikóját, és segítenek megőrizni a vérerek rugalmasságát.

Őszibaracklé: Antioxidáns hatásának köszönhetően nem csupán a betegségek elleni védekezésben segít, de bőrödet is hidratálja, és megóvja a káros környezeti hatásokkal szemben.
A bőröd szépítésén kívül az őszibarack hajad és körmöd egészségét is óvja. Magas szelén- és cinktartalma serkenti a köröm és a haj növekedését, valamint erősíti azokat. 


Citromlé: A citrom gazdag C-vitamin forrás. A C-vitamin erősíti az immunrendszert és a megfázással szembeni ellenálló-képességet. Ezen kívül flavonoidokat is tartalmaz, amelyek segítik a szervezetet a vírusok elleni harcban és hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet egészséges maradjon.


Ananászlé: Emésztést gyorsító hatása révén gyorsabban ürülnek ki a szervezetből a méreganyagok. Csökkenti a vér savtartalmát, így segíti a szervezet savbázis egyensúlyának megőrzését, helyreállítását. C-vitamint, káliumot, folsavat, cukrot, gyümölcssavat, rostanyagot tartalmaz, számottevő vitaminforrásként tarthatjuk tehát számon. A folsav a vörös- és fehérvérsejtek, illetve a véralvadáshoz szükséges vérlemezkék képződésénél működik közre, és szükséges a gyomornyálkahártya normális működéséhez is.


Mandarinlé: Magas C-vitamin és egyéb ásványi anyag tartalma miatt erősíti az immunrendszert, vitalizál. A benne található sok-sok A-vitamin gyulladáscsökkentő. Többek között magas rost tartalma miatt is jótékonyan hat az emésztésre, májtisztító hatású, sőt a hasmenés ellen is ajánlott. Csökkenti a koleszterin szintet, ugyanakkor támogatja az erek, vénák helyes működését, meggátolja a vérrögképződést, sőt a szívműködést is segíti. Baktérium- és vírusölő hatású.

Körtelé: Emésztési zavarok és torokfájás megszüntetése, a csontritkulás tüneteinek enyhítése, méregtelenítés: többek között ezekben az esetekben számíthatunk a körte jótékony hatásaira.


Banán: Bár a banán cukortartalma magas, nem kell attól tartanunk, hogy túlságosan gyorsan emeli meg a vércukorszintet, köszönhetően a benne található élelmi rostoknak. A rostok nélkülözhetetlenek az egészséges bélműködéshez, hiszen szabályozzák, hogy mennyire gyorsan halad át az étel a bélrendszeren.


Guava:A trópusok almájának is nevezik. Rendkívül sok C-vitamint tartalmaz, ráadásul igen magas az antioxidáns hatásáról ismert likopintartalma is. Ezáltal fokozza az immunrendszer működését, és sok helyütt a rák kiegészítő kezelésére is alkalmasnak tartják.


Mangó: Magas B-vitamin- tartalmánál fogva ideális stressz elleni orvosság, ráadásul görcsoldó hatású is. Akit fájdalmas menstruáció gyötör, néhány nappal a vérzés kezdete előtt fogjon mangókúrába, igyon meg mindennap egy pohár mangólevet. Magas bétakarotin- tartamának köszönhetően az egyik legjelentősebb A-vitamin-forrás - megvéd a leégés következményeitől és szabadgyökfogó tulajdonságú.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 5 db
1 434 Ft

 

Bauer Maracuja nektár markáns, savanyú-aromás íze nagyon kellemes. Tejalapú koktélok kiváló összetevője.


A maracuja nem más, mint a golgotavirág termése. Magas C-vitamin tartalommal rendelkezik, ennek köszönhetően rendszeres fogyasztása kiválóan erősíti az immunrendszert. Ősszel és télen kifejezetten jó szolgálatot tehet a maracuja fogyasztása, hiszen a megfázás és az influenza ellen is kiválóan véd a magas C-vitamin tartalmának köszönhetően. Sok benne még az A-és B- vitamin, valamint a vas és a kálium.


A maracuja nem csak az asztmára gyakorol rendkívül jó hatást, hanem a magas vérnyomásra és a görcsökre is mivel több különféle flavonoidot és alkaloidot is tartalmaz.


A gyümölcs húsában lévő enzimek elősegítik az emésztőrendszer egészséges működését, nyugtató hatása már évszázadok óta ismert.


A gyümölcs leve hatásosan kezeli az alvási nehézségekben szenvedők panaszait, de jelentősen csökkenti a szorongásos betegek tüneteit is.


Egy fárasztó nap után, ha nehezebben tudunk elaludni, e gyümölcs fogyasztásával ezen könnyen segíthetünk.


Napjainkban a rákmegelőzés és- gyógyítás területén értek el sikereket. A gyümölcs olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek képesek megbénítani azokat az enzimeket, melyek ahhoz szükségesek, hogy a rákos sejtek bejussanak az érpályába és a nyirokkeringésbe. Daganatos betegségek esetén tehát, kifejezetten ajánlott maracujából készített kivonatot alkalmazni.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 5 db
2 159 Ft

 

A Bauer rebarbaranektár savanykás íze nagyon markáns, nagyszerű süteményszósz alap.



A rebarbara azon tavaszi zöldségeink közé tartozik, amelyet érdemes a tavaszi időszakban fogyasztani, mert nagyon fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
A rebarbara egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy főleg azokat a vitaminokat tartalmazza, amelyre különösen a tél végével van nagy szükségünk. Nagy mennyiségben tartalmazza a B1-, B2-,A- és C-vitaminokat. Ráadásul olyan ásványi anyagokat is tartalmaz emellett, mint például a kálcium, kálium, foszfor, magnézium és vas. Így érdemes a tavaszi étrendünkbe mindenképpen beemelnünk a rebarbarát.


A rebarbarának nagyon jó vér-, illetve vesetisztító hatása is van, ezért akár a szívbetegeknek vagy a szellemi munkát végzőknek is érdemes beiktatniuk a fogyasztását. Azoknak azonban, akiknek veseköve van, érdemes jobban odafigyelniük rá, mert enyhén növeli a szervezetünkben a sav mennyiségét.


A rebarbara esetében is elmondható, hogy az egyik legfontosabb tulajdonságai közé tartozik az antioxidáns hatása. Ráadásul sokkal több karotinoidot tartalmaz, mint például a répa.


Emésztésünknek is nagyon jót tesz a rebarbara fogyasztása, étvágyunkat javíthatjuk, de a hasmenéses panaszaink enyhítésére is nyugodtan kipróbálhatjuk. Ezen kívül a gyulladáscsökkentő hatása is van, illetve a bélrendszerben található gombás betegségek - például Candida fertőzések - esetén is nagyon hatásos segítség lehet.


Nem csak gyulladáscsökkentő, hanem vérzéscsillapító hatása is van. Nagyszerűen kezelhetjük vele a fogínygyulladást, de akár a gyomorfekély miatt kialakuló vérzéseket is megelőzhetjük a fogyasztásával.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR CSAK FOXPOST AUTOMATÁBA SZÁLLÍTUNK,MERT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNÁL RENDSZERESEN ÖSSZETÖRI A FUTÁR A CSOMAGOT:(!

Raktáron: 4 db
1 699 Ft

Kiváló kenyér helyettesítő gesztenye ízesítésű termék. A doboz 2 db 50 g-os csomagot tartalmaz. Gluténmentes.



Az extrudált kenyér általában különböző diéták, fogyókúrák összetevője, magas rost- és alacsony nátriumtartalommal.
Az extrudált kenyérfélék 1986 óta vannak jelen a magyar élelmiszerpiacon.
Különleges eljárással készül, gyártás során a magas hőmérséklet és a nyomáskülönbség alkalmazásával. Az extrudált kenyereket általában Abonett néven ismerik.
Az extrudálás lényege, hogy az élelmiszereket masszává nyomják össze, majd átpréselik egy szűk nyíláson, ezáltal különböző méreteket és formákat, textúrát lesz képes felvenni.
Az eljárás előnyére írják, hogy általa az étel könnyebben emészthetővé válik, valamint hogy adott esetben a módosított molekula szerkezet révén több rostot tartalmaz. Az biztos, aki extrudált élelmiszert fogyaszt, annak javasolt sok folyadékot fogyasztania, hogy a rost tisztíthassa a beleket és távozni tudjon onnan.
A cukorbetegeknek, vagy diétázóknak ajánlatos vigyázniuk ezekkel a termékekkel. A glikémiás indexük ugyanis nagyon magas. Az extrudált termékek GI-je 74, ami igencsak sok.

Raktáron: 12 db
1 062 Ft

 

Kiváló kenyér helyettesítő zöldségekkel ízesített termék. A doboz 2 db 50 g-os csomagot tartalmaz. Gluténmentes.

Az extrudált kenyér általában különböző diéták, fogyókúrák összetevője, magas rost- és alacsony nátriumtartalommal.
Az extrudált kenyérfélék 1986 óta vannak jelen a magyar élelmiszerpiacon.
Különleges eljárással készül, gyártás során a magas hőmérséklet és a nyomáskülönbség alkalmazásával. Az extrudált kenyereket általában Abonett néven ismerik.
Az extrudálás lényege, hogy az élelmiszereket masszává nyomják össze, majd átpréselik egy szűk nyíláson, ezáltal különböző méreteket és formákat, textúrát lesz képes felvenni.
Az eljárás előnyére írják, hogy általa az étel könnyebben emészthetővé válik, valamint hogy adott esetben a módosított molekula szerkezet révén több rostot tartalmaz. Az biztos, aki extrudált élelmiszert fogyaszt, annak javasolt sok folyadékot fogyasztania, hogy a rost tisztíthassa a beleket és távozni tudjon onnan.
A cukorbetegeknek, vagy diétázóknak ajánlatos vigyázniuk ezekkel a termékekkel. A glikémiás indexük ugyanis nagyon magas. Az extrudált termékek GI-je 74, ami igencsak sok.

Raktáron: 10 db
944 Ft

Kiváló kenyér helyettesítő amarant ízesítésű termék.A doboz 2 db 50 g-os csomagot tartalmaz. Gluténmentes.



Az extrudált kenyér általában különböző diéták, fogyókúrák összetevője, magas rost- és alacsony nátriumtartalommal.
Az extrudált kenyérfélék 1986 óta vannak jelen a magyar élelmiszerpiacon.
Különleges eljárással készül, gyártás során a magas hőmérséklet és a nyomáskülönbség alkalmazásával. Az extrudált kenyereket általában Abonett néven ismerik.
Az extrudálás lényege, hogy az élelmiszereket masszává nyomják össze, majd átpréselik egy szűk nyíláson, ezáltal különböző méreteket és formákat, textúrát lesz képes felvenni.
Az eljárás előnyére írják, hogy általa az étel könnyebben emészthetővé válik, valamint hogy adott esetben a módosított molekula szerkezet révén több rostot tartalmaz. Az biztos, aki extrudált élelmiszert fogyaszt, annak javasolt sok folyadékot fogyasztania, hogy a rost tisztíthassa a beleket és távozni tudjon onnan.
A cukorbetegeknek, vagy diétázóknak ajánlatos vigyázniuk ezekkel a termékekkel. A glikémiás indexük ugyanis nagyon magas. Az extrudált termékek GI-je 74, ami igencsak sok.

Raktáron: 14 db
944 Ft

 

Kiváló kenyér helyettesítő lencse és sárgaborsó ízesítésű termék. A doboz 2 db 50 g-os csomagot tartalmaz. Gluténmentes.

 

Az extrudált kenyér általában különböző diéták, fogyókúrák összetevője, magas rost- és alacsony nátriumtartalommal.
Az extrudált kenyérfélék 1986 óta vannak jelen a magyar élelmiszerpiacon.
Különleges eljárással készül, gyártás során a magas hőmérséklet és a nyomáskülönbség alkalmazásával. Az extrudált kenyereket általában Abonett néven ismerik.
Az extrudálás lényege, hogy az élelmiszereket masszává nyomják össze, majd átpréselik egy szűk nyíláson, ezáltal különböző méreteket és formákat, textúrát lesz képes felvenni.
Az eljárás előnyére írják, hogy általa az étel könnyebben emészthetővé válik, valamint hogy adott esetben a módosított molekula szerkezet révén több rostot tartalmaz. Az biztos, aki extrudált élelmiszert fogyaszt, annak javasolt sok folyadékot fogyasztania, hogy a rost tisztíthassa a beleket és távozni tudjon onnan.
A cukorbetegeknek, vagy diétázóknak ajánlatos vigyázniuk ezekkel a termékekkel. A glikémiás indexük ugyanis nagyon magas. Az extrudált termékek GI-je 74, ami igencsak sok.

Raktáron: 14 db
1 062 Ft

Kiváló kenyér helyettesítő csicseriborsó ízesítésű termék. A doboz 2 db 50 g-os csomagot tartalmaz. Gluténmentes.


Az extrudált kenyér általában különböző diéták, fogyókúrák összetevője, magas rost- és alacsony nátriumtartalommal.
Az extrudált kenyérfélék 1986 óta vannak jelen a magyar élelmiszerpiacon.
Különleges eljárással készül, gyártás során a magas hőmérséklet és a nyomáskülönbség alkalmazásával. Az extrudált kenyereket általában Abonett néven ismerik.
Az extrudálás lényege, hogy az élelmiszereket masszává nyomják össze, majd átpréselik egy szűk nyíláson, ezáltal különböző méreteket és formákat, textúrát lesz képes felvenni.
Az eljárás előnyére írják, hogy általa az étel könnyebben emészthetővé válik, valamint hogy adott esetben a módosított molekula szerkezet révén több rostot tartalmaz. Az biztos, aki extrudált élelmiszert fogyaszt, annak javasolt sok folyadékot fogyasztania, hogy a rost tisztíthassa a beleket és távozni tudjon onnan.
A cukorbetegeknek, vagy diétázóknak ajánlatos vigyázniuk ezekkel a termékekkel. A glikémiás indexük ugyanis nagyon magas. Az extrudált termékek GI-je 74, ami igencsak sok.

Raktáron: 14 db
1 062 Ft

Kiváló kenyér helyettesítő tökmag és koriander ízesítésű termék.A doboz 2 db 50 g-os csomagot tartalmaz. Gluténmentes.


Az extrudált kenyér általában különböző diéták, fogyókúrák összetevője, magas rost- és alacsony nátriumtartalommal.
Az extrudált kenyérfélék 1986 óta vannak jelen a magyar élelmiszerpiacon.
Különleges eljárással készül, gyártás során a magas hőmérséklet és a nyomáskülönbség alkalmazásával. Az extrudált kenyereket általában Abonett néven ismerik.
Az extrudálás lényege, hogy az élelmiszereket masszává nyomják össze, majd átpréselik egy szűk nyíláson, ezáltal különböző méreteket és formákat, textúrát lesz képes felvenni.
Az eljárás előnyére írják, hogy általa az étel könnyebben emészthetővé válik, valamint hogy adott esetben a módosított molekula szerkezet révén több rostot tartalmaz. Az biztos, aki extrudált élelmiszert fogyaszt, annak javasolt sok folyadékot fogyasztania, hogy a rost tisztíthassa a beleket és távozni tudjon onnan.
A cukorbetegeknek, vagy diétázóknak ajánlatos vigyázniuk ezekkel a termékekkel. A glikémiás indexük ugyanis nagyon magas. Az extrudált termékek GI-je 74, ami igencsak sok.

Raktáron: 14 db
1 062 Ft
96termék 130