Biofood Trade Kft     E-mail: info@biofoodtrade.hu    Tel: +36 70 321-0685

Kérdése van? Hívjon minket! +36703210685

Írjon nekünk! info@biofoodtrade.hu

Tejmentes

122termék130
21
ÚJ

Az akciós termék lejárati ideje:2022.12.15

A ropogós gluténmentes kukorica pirospaprikával zsemlemorzsa sütve kevesebb zsírt szív fel mint a klasszikus társai, nem ég le és jól tapad.Alkalmas hús, zöldség vagy sajt panírozására.Nem alkalmas közvetlen étkezésre.Elkészítése:Ízesítse be és forgassa gm lisztbe,tojásba,majd ebbe a zsemlemorzsába a rántani való ételt,majd süsse ki forró olajban vagy sütőben.Glutén-, búza- és szójamentes.Tárolás száraz helyen, fénytől védve.Származási hely: Csehország. Növények termesztése EU.

Raktáron: 10 db
673 Ft 
531 Ft
Kezdete: 2022.06.22 A készlet erejéig!
10

Az akciós termék lejárati ideje:2023.03.30

Ez az egyik legősibb indiai kultúrnövény. Európa bizonyos pontjain már a Krisztus előtti időben is termesztették. 100-150 évvel ezelőtt még óriási jelentősége volt mára azonban kissé feledésbe merült. A kölesliszt gluténmentes termék, mentes a ragacsos fehérjétől, ami gluteninből és gliadinból adódik.
Igen sok kovasavat tartalmaz, továbbá fluort, ként, foszfort, vasat, magnéziumot, káliumot, cinket. Figyelemre méltó, hogy ebben a növényben az ásványi anyagok, a nyomelemek és növényi hatóanyagok igen finom minőségben vannak jelen, melyek pozitívan hatnak a csontok és porcok egészségének visszaállításában. Sejtjeink és egész szervezetünk egyedülálló módon csak az ilyen finom formában lévő ásványi anyagokat tudja maradéktalanul felvenni. A köles egyszerre képes salakanyagként kiválasztani a pangó ásványi anyagokat a szervezetből és az ásványi anyag veszteséget kiegyenlíteni.
A köles további előnyös tulajdonságai:
 visszaállítja a sav-bázis egyensúlyt,
 candida betegek diétájában fontos szerepet tölt be, 
 megvéd a fogszuvasodástól, erősíti a látást, késlelteti az öregedést,
 szabályozza a vércukorszintet,
 helyreállítja az emésztést,
 gyulladáscsökkentő,
 immunerősítő,
 csökkenti a vér koleszterinszintjét.
A barna kölesliszt ideális a növésben lévő szervezeteknek. Csont, haj, körömnövekedést segítő hatása van. Alapot ad a vitalitás megőrzésének és energia utánpótlásnak. Tápláló ételek, kenyér, palacsinta, kása készíthető csecsemőknek, időseknek. A liszt finomsága az értékes összetevők optimális felszívódását teszi lehetővé. A természetes szárítás, valamint az őrlés folyamán nem emelkedik a hőmérséklet 30 °C fölé. A létfontosságú összetevők hónapokig megmaradnak.

Raktáron: 12 db
2 489 Ft 
2 235 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
42

Az akciós termék lejárati ideje:2022.09.30

Friss alapanyagokból (eper, málna, áfonya, szeder) készült fagyasztva szárítással. 3% (súlyarányban) fagyasztva szárított bogyós gyümölcsöt tartalmaz, mely frissen 10x annyi gyümölcsnek felel meg!
A legmagasabb bio minőségű, friss alapanyagokból. Eper, málna, kék áfonya, szeder,  datolya, sárgabarack, mazsola gyümölcsökből, kukoricapehely, puffasztott búza szemekkel, árpa pelyhek és zabliszt felhasználásával. A müzli kézzel készített, és kézzel kevert a jobb íz, és állagmegőrzés érdekében.

Müzlivel kezdeni a napot jó dolog – az egyik legegyszerűbben elkészíthető reggeli. Nem kell hozzá más, mint a saját készítésű vagy készen vásárolt, némi aszalt gyümölccsel, olajos maggal kissé felturbózott müzlikeverék, növényi vagy tehéntej, joghurt vagy épp gyümölcslé. Egy jó müzli reggeliben megtalálható minden, amihez a nap indításához szükség van: fehérje, rost, vitamin, energia.
A különböző müzlik fogyasztása reggelire, illetve napközben kiváló alternatívák azoknak, akik valami egészségesre, ugyanakkor finom nassolnivalóra vágynak. Ez a csemege már a 19. században is népszerűnek számított, akkoriban Svájcban a parasztok mindennapi étkezéseiben szerepelt. Segítségével olyan vitaminokhoz juttathatjuk szervezetünket, mint a B1, B2, B6, és B12 vitamin, valamint olyan ásványi anyagokkal töltődik fel szervezetünk, mint a vas, a mangán, a réz, a kálium, és a magnézium. A müzli főbb összetevői a gabona, szárított gyümölcs, dió, különböző magvak, melyek létfontosságú építőanyagai a testünknek.
Energia egész napra:
A reggelit manapság sokan elhagyják a napi rutinból, pedig ezzel az étkezéssel és megfelelő tápanyagokkal napközben kevésbé fáradunk el, koncentrációs képességünk pedig megnövekedik. A legjobb a növényi tej és teljes kiőrlésű müzli kombináció, ez a két összetevő hatalmas energiabomba. A benne található szénhidrát energiát ad, míg a fehérje növeli az állóképességet.
Csodatévő gabonafélék:
A gabonafélék számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, a müzli egyik alapösszetevőjének számítanak. A búza, a zab, a rizs, az árpa és a rozs, valamint a natúr kukoricapehely csökkentik a szívkoszorúér, a daganatos, és a cukorbetegségek kialakulásának kockázatát. Magas rosttartalmúak és számos ásványi anyagot tartalmaznak. Azoknál, akik rendszeres gabonafogyasztók alacsonyabb vérnyomásértéket mértek, ritkább volt az infarktus, a stroke, a vastagbéldaganat, valamint a gyomorbélrák kialakulása. Emellett a gabonafélék gazdag E-vitamin és zsírsavak forrása, és a bennük található rost helyreállítja a belek működését.
A szép bőr őre:
A müzliben található összetevők tele vannak antioxidánsokkal, melyek akadályt képeznek a különböző gyulladások és bőrbetegségek előtt.

Raktáron: 10 db
2 171 Ft 
1 250 Ft
Kezdete: 2022.06.29 A készlet erejéig!
46

Az akciós termék lejárati ideje:2022.09.30

A müzlihez kiváló minőségű friss összetevőket használnak, kíméletesen pirítják. A homoktövispor magas aránya adja a ropogós, enyhén savanykás ízt. Fogyasztható tejjel vagy gabonaitallal, joghurttal. Ideális a reggeli étkezésekhez.


Müzlivel kezdeni a napot jó dolog – az egyik legegyszerűbben elkészíthető reggeli. Nem kell hozzá más, mint a saját készítésű vagy készen vásárolt, némi aszalt gyümölccsel, olajos maggal kissé felturbózott müzlikeverék, tej, joghurt vagy épp gyümölcslé, lehetőség szerint több-kevesebb friss gyümölcs. Egy jó müzli reggeliben megtalálható minden, amihez a nap indításához szükség van: fehérje, rost, vitamin, energia.
A különböző müzlik fogyasztása reggelire, illetve napközben kiváló alternatívák azoknak, akik valami egészségesre, ugyanakkor finom nassolnivalóra vágynak. Ez a csemege már a 19. században is népszerűnek számított, akkoriban Svájcban a parasztok mindennapi étkezéseiben szerepelt. Segítségével olyan vitaminokhoz juttathatjuk szervezetünket, mint a B1, B2, B6, és B12 vitamin, valamint olyan ásványi anyagokkal töltődik fel szervezetünk, mint a vas, a mangán, a réz, a kálium, és a magnézium. A müzli főbb összetevői a gabona,  különböző magvak, és a tej, melyek létfontosságú építőanyagai a testünknek.
Energia egész napra:
A reggelit manapság sokan elhagyják a napi rutinból, pedig ezzel az étkezéssel és megfelelő tápanyagokkal napközben kevésbé fáradunk el, koncentrációs képességünk pedig megnövekedik. A legjobb növényi tej és teljes kiőrlésű müzli kombináció, ez a két összetevő hatalmas energiabomba. A benne található szénhidrát energiát ad, míg a fehérje növeli az állóképességet.
Csodatévő gabonafélék:
A gabonafélék számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, a müzli egyik alapösszetevőjének számítanak. A búza, a zab, a rizs, az árpa és a rozs, valamint a natúr kukoricapehely csökkentik a szívkoszorúér, a daganatos, és a cukorbetegségek kialakulásának kockázatát. Magas rosttartalmúak és számos ásványi anyagot tartalmaznak. Azoknál, akik rendszeres gabonafogyasztók alacsonyabb vérnyomásértéket mértek, ritkább volt az infarktus, a stroke, a vastagbéldaganat, valamint a gyomorbélrák kialakulása. Emellett a gabonafélék gazdag E-vitamin és zsírsavak forrása, és a bennük található rost helyreállítja a belek működését.
A szép bőr őre:
A müzliben található összetevők tele vannak antioxidánsokkal, melyek akadályt képeznek a különböző gyulladások és bőrbetegségek előtt.

Raktáron: 30 db
2 419 Ft 
1 309 Ft
Kezdete: 2022.05.31 Vége: 2022.09.30
42

Az akciós termék lejárati ideje:2022.09.30

A Bio ropogós müzlit kézzel gyártják, a magas minőség megőrzése érdekében. A müzlit finoman pirítják és a legmagasabb minőségű, speciális összetevőket használnak. Fogyasztható tejjel vagy gabonaitallal, joghurttal. Ideális a reggeli étkezésekhez.
Müzlivel kezdeni a napot jó dolog – az egyik legegyszerűbben elkészíthető reggeli. Nem kell hozzá más, mint a saját készítésű vagy készen vásárolt, némi aszalt gyümölccsel, olajos maggal kissé felturbózott müzlikeverék, tej, joghurt vagy épp gyümölcslé, lehetőség szerint több-kevesebb friss gyümölcs. Egy jó müzli reggeliben megtalálható minden, amihez a nap indításához szükség van: fehérje, rost, vitamin, energia.


A különböző müzlik fogyasztása reggelire, illetve napközben kiváló alternatívák azoknak, akik valami egészségesre, ugyanakkor finom nassolnivalóra vágynak. Ez a csemege már a 19. században is népszerűnek számított, akkoriban Svájcban a parasztok mindennapi étkezéseiben szerepelt. Segítségével olyan vitaminokhoz juttathatjuk szervezetünket, mint a B1, B2, B6, és B12 vitamin, valamint olyan ásványi anyagokkal töltődik fel szervezetünk, mint a vas, a mangán, a réz, a kálium, és a magnézium. A müzli főbb összetevői a gabona, különböző magvak, és a tej, melyek létfontosságú építőanyagai a testünknek.
Energia egész napra:
A reggelit manapság sokan elhagyják a napi rutinból, pedig ezzel az étkezéssel és megfelelő tápanyagokkal napközben kevésbé fáradunk el, koncentrációs képességünk pedig megnövekedik. A legjobb növényi tej és teljes kiőrlésű müzli kombináció, ez a két összetevő hatalmas energiabomba. A benne található szénhidrát energiát ad, míg a fehérje növeli az állóképességet.
Csodatévő gabonafélék:
A gabonafélék számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, a müzli egyik alapösszetevőjének számítanak. A búza, a zab, a rizs, az árpa és a rozs, valamint a natúr kukoricapehely csökkentik a szívkoszorúér, a daganatos, és a cukorbetegségek kialakulásának kockázatát. Magas rosttartalmúak és számos ásványi anyagot tartalmaznak. Azoknál, akik rendszeres gabonafogyasztók alacsonyabb vérnyomásértéket mértek, ritkább volt az infarktus, a stroke, a vastagbéldaganat, valamint a gyomorbélrák kialakulása. Emellett a gabonafélék gazdag E-vitamin és zsírsavak forrása, és a bennük található rost helyreállítja a belek működését.
A szép bőr őre:
A müzliben található összetevők tele vannak antioxidánsokkal, melyek akadályt képeznek a különböző gyulladások és bőrbetegségek előtt.

Raktáron: 10 db
1 923 Ft 
1 120 Ft
Kezdete: 2022.06.22 A készlet erejéig!
27

Az akciós termék lejárati ideje:2023.01.30

A Bio bogyós gyümölcs keveréket fagyasztva szárítással minőségi, teljes értékű gyümölcsökből állítják elő. 100g termék előállításához 750g friss gyümölcsre van szükség. A fagyasztva szárítás egy kíméletes tartósítási mód, mely a gyümölcs víztartalmát vonja ki, megőrizve a gyümölcs külső állagát, és értékes belső tulajdonságait.
Felhasználható müzlikhez, fagylaltokhoz, desszertekhez, joghurthoz, gyümölcssalátához, gyümölcsturmixhoz, sütemények díszítésére és csemegeként fogyasztva.


A liofilezés, más néven liofilizálás vagy fagyasztva szárítás tartósításra szolgáló víztelenítés. Az eljárás során először megfagyasztják a víztelenítendő anyagot, majd vákuumot idéznek elő (csökkentik a nyomást), így szakítják ki a vízmolekulákat a jégkristályból. A vízmolekulák eltávolítása hő vesztésével jár, ezért hőt közölnek a rendszerrel. A víz közvetlenül a szilárd fázisból a gáz fázisba szublimál.
A fagyasztva szárítás három lépésből álló folyamat.
Fagyasztás: Elektromos hűtőlapon, folyékony nitrogénben vagy szén-dioxid permet alkalmazásával lefagyasztják a szárítani kívánt anyagmintát.
Szublimálás: A vízmolekulákat addig „szaggatják” a kristályrácsból, amíg jég van a mintánkban. Eközben a rendszerrel hőt közölnek, a távozó vízmolekulák okozta hőmérséklet-csökkenést ellensúlyozandó.
További melegítés: A maradék vizet melegítéssel elpárologtatják, végül megfelelő adalékokkal stabilizálják a mintát.
Ha a liofilezett anyagokat meg tudjuk óvni a vízfelvételtől, akkor hűtés nélkül, szobahőmérsékleten tárolható éveken keresztül, anélkül, hogy megromlana. Ez annak köszönhető, hogy víz hiányában nem élnek meg rajta mikroorganizmusok, és vízmentes közegben az enzimek sem működnek, amelyek egyébként lebonthatnák az anyagot.
A fagyasztva szárítás általában nem jár a szárított anyag megkeményedésével vagy zsugorodásával. Az íz- és illatanyagok is változatlanul megmaradnak.
A liofilezés viszonylag drága eljárás. Ez az egyéb, elválasztásra szolgáló technikáknál használt felszerelés árának körülbelül a háromszorosát jelenti, és jóval több energiát is igényel, ami szintén pénzbe kerül. Gluténmentes.

Raktáron: 6 db
3 493 Ft 
2 540 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
24

Az akciós termék lejárati ideje:2023.03.30

A Bio Eper fagyasztva szárítással minőségi, teljes értékű gyümölcsökből állítják elő. Szárítás előtt szeletelik. 100g termék előállításához 700g friss gyümölcsre van szükség. A fagyasztva szárítás egy kíméletes tartósítási mód, mely a gyümölcs víztartalmát vonja ki, megőrizve a gyümölcs külső állagát, és értékes belső tulajdonságait.
Felhasználható müzlikhez, fagylaltokhoz, desszertekhez, joghurthoz, gyümölcssalátához, gyümölcsturmixhoz, sütemények díszítésére és csemegeként fogyasztva is.

A liofilezés, más néven liofilizálás vagy fagyasztva szárítás tartósításra szolgáló víztelenítés. Az eljárás során először megfagyasztják a víztelenítendő anyagot, majd vákuumot idéznek elő (csökkentik a nyomást), így szakítják ki a vízmolekulákat a jégkristályból. A vízmolekulák eltávolítása hő vesztésével jár, ezért hőt közölnek a rendszerrel. A víz közvetlenül a szilárd fázisból a gáz fázisba szublimál.
A fagyasztva szárítás három lépésből álló folyamat.
Fagyasztás: Elektromos hűtőlapon, folyékony nitrogénben vagy szén-dioxid permet alkalmazásával lefagyasztják a szárítani kívánt anyagmintát.
Szublimálás: A vízmolekulákat addig „szaggatják” a kristályrácsból, amíg jég van a mintánkban. Eközben a rendszerrel hőt közölnek, a távozó vízmolekulák okozta hőmérséklet-csökkenést ellensúlyozandó.
További melegítés: A maradék vizet melegítéssel elpárologtatják, végül megfelelő adalékokkal stabilizálják a mintát.
Ha a liofilezett anyagokat meg tudjuk óvni a vízfelvételtől, akkor hűtés nélkül, szobahőmérsékleten tárolható éveken keresztül, anélkül, hogy megromlana. Ez annak köszönhető, hogy víz hiányában nem élnek meg rajta mikroorganizmusok, és vízmentes közegben az enzimek sem működnek, amelyek egyébként lebonthatnák az anyagot.
A fagyasztva szárítás általában nem jár a szárított anyag megkeményedésével vagy zsugorodásával. Az íz- és illatanyagok is változatlanul megmaradnak.
A liofilezés viszonylag drága eljárás. Ez az egyéb, elválasztásra szolgáló technikáknál használt felszerelés árának körülbelül a háromszorosát jelenti, és jóval több energiát is igényel, ami szintén pénzbe kerül. Gluténmentes.

Raktáron: 4 db
4 496 Ft 
3 429 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
28

Az akciós termék lejárati ideje:2023.10.30

A Bio Málna fagyasztva szárítással minőségi, teljes értékű gyümölcsökből állítják elő. 100g termék előállításához 600g friss gyümölcsre van szükség. A fagyasztva szárítás egy kíméletes tartósítási mód, mely a gyümölcs víztartalmát vonja ki, megőrizve a gyümölcs külső állagát, és értékes belső tulajdonságait.
Felhasználható müzlikhez, fagylaltokhoz, desszertekhez, joghurthoz, gyümölcssalátához, gyümölcsturmixhoz, sütemények díszítésére és csemegeként fogyasztva is.Nyomokban tartalmazhat glutént, diót, szóját, szezámot.

A liofilezés, más néven liofilizálás vagy fagyasztva szárítás tartósításra szolgáló víztelenítés. Az eljárás során először megfagyasztják a víztelenítendő anyagot, majd vákuumot idéznek elő (csökkentik a nyomást), így szakítják ki a vízmolekulákat a jégkristályból. A vízmolekulák eltávolítása hő vesztésével jár, ezért hőt közölnek a rendszerrel. A víz közvetlenül a szilárd fázisból a gáz fázisba szublimál.
A fagyasztva szárítás három lépésből álló folyamat.
Fagyasztás: Elektromos hűtőlapon, folyékony nitrogénben vagy szén-dioxid permet alkalmazásával lefagyasztják a szárítani kívánt anyagmintát.
Szublimálás: A vízmolekulákat addig „szaggatják” a kristályrácsból, amíg jég van a mintánkban. Eközben a rendszerrel hőt közölnek, a távozó vízmolekulák okozta hőmérséklet-csökkenést ellensúlyozandó.
További melegítés: A maradék vizet melegítéssel elpárologtatják, végül megfelelő adalékokkal stabilizálják a mintát.
Ha a liofilezett anyagokat meg tudjuk óvni a vízfelvételtől, akkor hűtés nélkül, szobahőmérsékleten tárolható éveken keresztül, anélkül, hogy megromlana. Ez annak köszönhető, hogy víz hiányában nem élnek meg rajta mikroorganizmusok, és vízmentes közegben az enzimek sem működnek, amelyek egyébként lebonthatnák az anyagot.
A fagyasztva szárítás általában nem jár a szárított anyag megkeményedésével vagy zsugorodásával. Az íz- és illatanyagok is változatlanul megmaradnak.
A liofilezés viszonylag drága eljárás. Ez az egyéb, elválasztásra szolgáló technikáknál használt felszerelés árának körülbelül a háromszorosát jelenti, és jóval több energiát is igényel, ami szintén pénzbe kerül. Gluténmentes.

Raktáron: 7 db
4 242 Ft 
3 048 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
10

Az akciós termék lejárati ideje:2023.01.29.

BAUER Bio alma-homoktövislé 100%-os gyümölcslé. A frissen betakarított almából préselik az almalevet, melyhez frissen betakarított bio homoktövis bogyók levét keverik. Nem használtak a termesztéséhez műtrágyát és kemikáliákat. Az alma-homoktövis levet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás vagy rétegződés nem minőségi hiba! A homoktövis rost és szárazanyag tartalma rakódhat le! Nem tartalmaz tartósítószert és más adalékot. Felbontás után 3-4 napig hűtőben tárolva eltartható.
Savanykás ízét az almalé természetes cukortartalma kissé ellensúlyozza. Fogyasztás előtt sokáig kell rázni, mert a homoktövis erősen rátapad az üveg oldalára. A homoktövis, mint természetes immunerősítő értékes fitotápanyagokat tartalmaz, a benne lévő rendkívül magas vitamin és hatóanyag tartalom miatt számos pozitív hatást gyakorol szervezetünkre. Ilyen pozitívumok például:
-Megfázásra, influenza megelőzésére, fertőzések kialakulásának kezelésére, fájdalomcsillapításra.
-Immunerősítésre, szervezetünk vitalizálására, energiaszintünk normalizálására.
-Gyulladások csökkentésére, herpesz, kötőhártya, torok, mandula, seb, fogíny, ízületi gyulladásra.
-Műtétek, fertőző betegségek után gyorsítja a szervezet felépülését, roboráló hatású.
-Gyomorhurut, gyomorfekély, nyombélfekély kezelésére, gyomor- bélproblémákra.
-Szövetregenerációra, bőr és nyálkahártya képzésre.
-Allergiára, asztmára, allergiás bőrbetegségre (ekcéma).
-Vércukorszint ingadozás minimalizálására étkezések után.
-Alkalmas fogyókúrára, zsírégetésre, erősíti a kötőszövetet, csökkenti a narancsbőrt.
-Fokozza az erőnlétet, fizikai , szellemi teljesítőképességet.
-Idegrendszer erősítésére, az antidepresszáns hatása miatt, oxidatív stressz, szorongás ellen.
-Máj méregtelenítésre, májtisztító, májvédő hatású.
-Napégésre, káros sugárzások ellen véd ( UV, gamma, radioaktív).
-Megelőzheti a rákos sejtek kialakulását, növekedését, enyhítheti a sugárterápia által okozott károsodásokat.
-Szabályozza a pajzsmirigy működését, befolyásolja az anyagcsere folyamatokat, testsúlyoptimalizáló hatású.
-Szív és érrendszeri problémákra, koszorúér meszesedésre, szívritmus zavarra.
-Magas vérnyomásra (hipertónia), csökkentheti zsírsavösszetétele révén a vér koleszterinszintjét, jó vérképzésre, érelmeszesedésre.
-Epebántalmakra, reflux csökkentésére, reumás panaszok kiegészítő kezelésére.
-2-es tipusú diabétesz, cukorbetegség kezelésére, normál vércukorszint megtartására, inzulincsökkentő hatású.
-Mellékvese fáradtság tüneteinek kezelésére (kiemelkedő omega-7 forrás).
-Bőrgyulladások, bőrallergiák kezelésére, fekély, ekcéma, pikkelysömör, száraz bőr, striák negatív tüneteire.
-Bőrápoló hatású, lassítja a bőr öregedését, ráncok kialakulását, halványítja az öregedési foltokat, pigmentációs zavarokat, támogatja a kötőszövetet, a bőr rugalmasságának megőrzését.
-Lassítja a hajhullást, táplálja a hajat, erősíti a körmöket.
-Szembetegségekre, látásjavításra, szemidegek működésének javítására.
-Kemopreventív tulajdonságú, antioxidáns hatást gyakorol.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSKOR CSAK TÖRÉKENY ÁRU BIZTOSÍTÁSSAL KIEGÉSZÍTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOT LEHET KIVÁLASZTANI!

Raktáron: 35 db
2 083 Ft 
1 867 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
27

Az akciós termék lejárati ideje:2023.06.17

A Bauer zöldséglé egy finoman összehangolt fűszeres zöldségkompozíció, mely ökológiai gazdálkodásokból származó zöldségek levéből készül.

Tartalma:

Paradicsomlé: elősegíti a fogyókúrát, méregtelenít a klór és a kén tartalmának köszönhetően. A-és C-vitamin forrás, szem egyes betegségei megelőzhetőek fogyasztásával. A piros színét adó likopin és a magas antioxidáns tartalma megvéd többfajta rákos megbetegedéstől. B6-vitaminban is gazdag amely csökkenti a homociszteinszintet. Ez az aminosav felelős a szívinfarktus kialakulásáért. A niacinnak köszönhetően csökkenti a koleszterinszintet.

Sárgarépalé: tartalmaz kálciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, karotint, sót, A-, B-, C-,E-, G- és K-vitaminokat. A legtöbb benne az A-vitamin elő vitaminja, a karotin, ami zsírban oldódik, ezek azok a létfontosságú vitaminok, amik az immunrendszer, a belső szervek, a bőr és a látás normál működéséhez szükségesek

Zellerlé: kutatások szerint a zellerlé rendszeres fogyasztása hozzájárul ahhoz, hogy az elfogyasztott ételekből és italokból a lehető legtöbb tápanyagot szívja fel a szervezetünk. Emellett a zellerben található flavonoidoknak antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásuk is van, ezáltal a zöldség fogyasztása hozzájárulhat krónikus betegségek megelőzéséhez.

Céklalé: rendszeres fogyasztása számos előnnyel jár. Nemcsak vasraktárainkat tudjuk feltölteni - illetve vashiányt megelőzni -, hanem vérkeringésünket és immunrendszerünket is óvjuk. A céklalé hozzájárulhat a magas vérnyomás csökkentéséhez, és segíthet megelőzni a magas vérnyomás kialakulását.

Savanyú káposztalé: a savanyú káposzta leve tele van vitaminokkal és a bélrendszerre is jótékony hatással van. Egyszóval egy újkori multivitamin, amit már nagyanyáink is használtak. A bélrendszer seprűje, már napi 1 dl elfogyasztása is erősíti a bélflórát és megsemmisíti a káros baktériumokat, a májat is tehermentesíti, C-vitamin tartalma pedig szintén magas.

Hagymalé: a hagyma levét magas vérnyomás csökkentésére, valamint a rossz vérkeringés, és a megfázás gyógyítására is ajánlják.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSKOR CSAK TÖRÉKENY ÁRU BIZTOSÍTÁSSAL KIEGÉSZÍTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOT LEHET KIVÁLASZTANI!

Raktáron: 120 db
1 740 Ft 
1 270 Ft
Kezdete: 2022.06.08 A készlet erejéig!
10

Az akciós termék lejárati ideje:2023.01.29

BAUER Bio almalé 100%-os, érett almák levéből készült, nem használtak termesztéséhez műtrágyát és kemikáliákat. Az almalevet felbontás előtt jól rázza fel. Az üveg aljára történő lerakódás nem minőségi hiba! Az alma rost és szárazanyag tartalma rakódhat le.
Nem tartalmaz tartósítószert és más adalékot. Felbontás után 3-4 napig hűtőben tárolva eltartható.

A natúr almalé gazdag természetes savakban, vitaminokban, ásványi anyagokban, és kifejezett antioxidáns hatással rendelkezik. Kutatások szerint, az almának rendkívüli gyógyító értéke van, hála a gyümölcs húsának.


Karbantartja a vércukorszintet, megakadályozva annak ingadozását, ezért fogyasztása ajánlott cukorbetegeknek. Tisztítja a vért, az ereket és erősíti az idegrendszert. A natúr almalé, bár nem sok vasat tartalmaz, mégis van egy olyan tulajdonsága, mellyel segíti a szervezet vasfelvételét olyan más ételekből, mint például a tojás vagy a máj. Jelentős kálcium tartalma is előnyös az emberi szervezetre, megakadályozva a későbbi csontritkulást.

Láz, gyulladás, rekedtség, álmatlanság, köszvény és emésztés körüli zavar esetén is ajánlott. Kiválóan alkalmas fogyókúrázóknak, mert energia- és vitamintartalma késlelteti az éhségérzet kialakulását.

50 százalékkal több antioxidáns hatású A-vitamint tartalmaz, mint a narancs. Az A-vitamin - amellett, hogy lassítja az öregedési folyamatokat -, még segít a meghűléses betegségek megelőzésében, a fertőzések távoltartásában is.

C-vitamin tartalma az íny és érfalak egészségét védi, a benne lévő B-vitamin pedig az idegpályák egészséges működésére vigyáz. Tartalmaz még karotint, D- és F-vitamint, valamint ásványi anyagok közül káliumot, bórt, cinket, mangánt és fluort.

Segít megelőzni a cukorbetegség kialakulását, szívkoszorúér elmeszesedést, szívinfarktust, bizonyos vastagbél betegségeket és rosszindulatú daganatokat, pl. vastagbél, gyomor, tüdő, emlőrák, csontritkulást. Segíti a testsúly-kontrollt, hozzájárul az egészséges étrend kialakításához.

Szénhidrát tartalmával hozzájárul a szervezet energiaellátásához.

Oldható rostok felszívják a folyadékot, és az emésztés során zselészerű anyaggá alakulnak, lelassítják az emésztést,  a gyomor kiürülését és a cukor felszívódását, így mérséklik az étkezés utáni vércukor-emelkedést, csökkentik az epe visszaszívódását a vékonybélből, és így csökkentik a vér koleszterinszintjét.

Oldhatatlan rostok megkötik, és megtartják a folyadékot a vastagbélben, salakképzők, felgyorsítják a táplálék áthaladását a bélcsatornán. A rákkeltő anyagokat megkötik, és elősegítik gyors kiürülésüket.

Az antioxidánsok és C-és B-vitaminok a szabad gyökök megkötése, és egyéb mechanizmusok révén gyulladáscsökkentők, immunrendszer-erősítők, asztmaellenes antihisztamin hatásúak, daganat és érszűkület-ellenes hatásúak, elősegítik a vas fölszívódást, így a vérképzést.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSKOR CSAK TÖRÉKENY ÁRU BIZTOSÍTÁSSAL KIEGÉSZÍTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOT LEHET KIVÁLASZTANI!

Raktáron: 36 db
1 892 Ft 
1 702 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
11

Az akciós termék lejárati ideje:2023.01.19.

A Bauer piros grapefruitllé friss gyümölcsből készült. Íze gyümölcsös aromájú, nagyon száraz, savanykás, enyhén kesernyés. A gyümölcsök általában simák, piros bőr és hús jellemzi. Körülbelül 2 kg gyümölcs friss levéből készül 1 palack lé. Felbontás előtt rázza fel az üveget!

Immunrendszerünk téli karbantartásakor már a fentiek miatt sem nélkülözhető,de egyéb kedvező tulajdonsága miatt a tavasz beköszöntével is érdemes fogyasztani. Már korábban is ismert volt, hogy fokozza néhány általános használatban lévő gyógyszer, így vérnyomáscsökkentő szer, nyugtató, immunszupressziós szer hatását, de egyes szakértők szerint önmagában is gyógyító hatással bír.


Nagy mennyiségben pektint tartalmaz, amely serkenti az egészséges bélsejtek termelését, és védi a bél nyálkahártyáját. A rostos, lédús grapefruit segíti kipucolni a beleket is.


Likopin található benne, ez egy karotinoid pigment, amely a gyümölcs piros színének kialakulásáért felelős. Felveszi a harcot többek között a tumorok kialakulásáért felelős szabadgyökökkel.


Flavonoidokat tartalmaz, ezek segítenek legyőzni a fertőzéseket és megvédeni a szervezetet a betegségektől. Immunerősítő hatásának köszönhetően kiváló gyümölcs járványok, téli megfázások idején.
Vitamin- és ásványianyag-tartalma sem elhanyagolható. Már önmagában ezért érdemes fogyasztani: gazdag C-vitaminban, káliumban és magnéziumban, valamint komplex B-vitaminokban. Az ásványi anyagok esetén pedig a vas-, kálcium-, réz- és foszfortartalma kiemelkedő.


A rózsaszín és piros grapfruitban jelentős mennyiségű béta-karotin található, amely az egészséges szemekért, és a látás javításáért felelős. Ha sokszor érzed úgy, hogy fáradtak a szemeid, akkor már napi egy grapefruit is sokat segíthet szemeid egészségének megőrzésében.


Bizonyítottan hozzájárul a koleszterinszint csökkentéséhez, ez különösen azoknak fontos, akik szív- és érrendszeri problémákkal küszködnek.


A C-vitamin hozzájárul a fogíny és fog problémáinak csökkentéséhez. Ha előfordul, hogy fogmosás közben vérzik az ínyed, akkor ennek a gyümölcsnek a fogyasztása jó hatással lehet.


Csökkenti a kálciumos vesekövek kialakulásának kockázatát azáltal, hogy növeli a vizelet pH-értékét. Ha volt már veseköved, vagy nagyon sok kálciumot fogyasztasz, akkor a grapefruit ideális lehet számodra.

Fogyókúra és tisztítókúra
Hasznát veszik például fogyókúrázók, kiegészítőként ugyanis felgyorsítja, hatásosabbá teszi a felesleges kilókkal való küzdelmet. Hatása egyrészt a grapefruit rostok rendkívül magas folyadékfelvevő képességén alapul, mivel azok a folyadék hatására a gyomorban megduzzadva teltségérzetet keltenek. Másrészt képes a zsírok, az állati zsírok lebontására, ily módon koleszterinszintre is kedvező befolyással bír.


A máj méregtelenítő szerepe köztudott, nos a grapefruit májtisztító hatását is kiemelik a természetgyógyászok, mégpedig a nem mindenki által kedvelt kesernyés íznek tulajdonítva azt. A máj megtisztításával a káliumban dús gyümölcs a vérünket is megszabadítja a lerakódástól. A savas vért lúgosabbá teszi, így az egész szervezet a gyógyulás útjára lép. A citrancs hat a szív működésére, a vérnyomás csökkentésében is szerepet játszik.


A grapefruit bioflavonjai között hesperidint és rutént is tartalmaz. Ezek az anyagok közvetlenül a héja alatt vannak, a fehér részben, és elősegítik a kapilláris erek regenerálódását. Ezeknek az ereknek a károsodása, eldugulása először a veséken érezteti hatását, ezért a gyümölcs rendszeres fogyasztása a vesékre és a húgyutakra is jó hatással van.


Csakúgy, mint a görögdinnye, nagy mennyiségű vizet tartalmaz, ami eltelít és rosttartalma miatt szinte átmossa a szervezetet. Ha nehezedre esik elegendő vizet inni nap mint nap, akkor ez a gyümölcs segíthet a hidratálásban.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSKOR CSAK TÖRÉKENY ÁRU BIZTOSÍTÁSSAL KIEGÉSZÍTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOT LEHET KIVÁLASZTANI!

Raktáron: 6 db
2 045 Ft 
1 829 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
10

Az akciós termék lejárati ideje:2023.12.07

A Bauer gránátalmalé 100%-os, koncentrátumból készített gyümölcslé. Az íze kellemesen fanyar, enyhén gyümölcsös, kesernyés utóízzel. A Bauer gránátalmalé nem tartalmaz tartósítószert és színezékeket. A gránátalmának számos természetgyógyászati alkalmazási lehetőséget tulajdonítanak és egyben egy finom ital. A gránátalma termékenységi szimbólum és szimbóluma a természet gazdagságának.
A gránátalma egy mélybordó színű gyümölcs, ami rengeteg magot rejt magában: egy átlagos méregtű gránátalmában közel 600 mag található. Ráadásul ezek a magok nemcsak ízletesek, hanem nagyon sok előnyös tulajdonságuk is van. A kínai és az ajurvédikus gyógyászatban ezt a gyümölcsöt már évezredek óta használják, sőt az előzetes laboratóriumi kutatások és a klinikai vizsgálatok is igazolták a gránátalma számos pozitív hatását.


Fontos szerepe van a súlykontrollban.
A gránátalma magjai alacsony kalóriatartalmúak, viszont rostokban igen gazdagok, ezért kiválóan alkalmasak méregtelenítésre és súlycsökkentésre is. A gránátalma 100 grammjában mindössze 83 kalória van, viszont több, mint 4 gramm élelmi rost. A rostoknak köszönhetően javult az emésztés, fokozódik az anyagcsere és a zsírégető folyamatok is beindulnak.


Jó hatással van a szív- és érrendszerre.

Néhány kutatás arra az eredményre jutott, hogy a gránátalma fogyasztásával hatékonyan lehet csökkenteni a szívbetegségek kialakulásáért felelős kockázati tényezőket például e gyümölcs levével csökkenthető az LDL koleszterinszint, a sejtek oxidációja és a szabad gyökök kialakulása.
Hipertóniás betegeket figyeltek meg, akik szintén két héten át napi szinten fogyasztottak gránátalma levet. A vizsgálat kimutatta, hogy a betegek vérnyomása csökkent azáltal, hogy a gránátalma meggátolja az angiotenzin-konvertáló enzim működését. A gyümölcs levének fogyasztása, ezenkívül gátolja a vírusos fertőzések kialakulását, valamint a gyümölcs magjából készült kivonat antibakteriális hatást fejt ki.


Biztosítja a létfontosságú C-vitamin és K-vitamin szükséges adagját.
A gránátalma jó forrása két alapvető vitaminnak: 100 grammjában 10,2 mg C-vitamint találunk, ami 17 százaléka a napi ajánlott bevitelnek. Ennél valamivel több K-vitamin található benne, pontosan 16 mcg, ami 20%-a a napi irányadó értéknek. A C-vitaminnak köszönhetően a gránátalma segíti az immunrendszer működését, gyorsítja a sebgyógyulást, hozzájárul az egészséges fogínyhez, a normális kollagén és elasztin termelődéshez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását is. A K-vitamin fontos az erős és egészséges csontok fenntartásához, valamint a megfelelő véralvadáshoz is.


Fontos szerepe lehet a rák megelőzésében.
Olyan erős antioxidánsok, hogy a polifenolok javíthatják az egészséges sejtek túlélését, valamit a rákos sejtek halálát is képesek előidézni, ezenfelül megakadályozzák a tumorok növekedését és átterjedését. Az antocianinok gyulladáscsökkentő, antivirális és anti mikrobiális tulajdonságokkal rendelkeznek.


Egyéb hatások.
A gránátalma metabolitjainak köszönhetően javítja a prosztata, a vastagbél és a bél szöveteit az egerek testében, ami igazolja a gyümölcslé vagy a gyümölcsből készült kivonatok hatékonyságát a különböző betegségekkel szemben. A gránátalma hatékonynak bizonyult a következő betegségekkel szemben: prosztatarák, prosztata megnagyobbodás, cukorbetegség, lymphoma, rhinovírus fertőzés, nátha, oxidatív stressz, atherosclerosis, koszorúér betegségek, agysérülés (csecsemőknél), vesebetegségek.
Vitamintartalma révén gyorsítja a sebek gyógyulását, támogatja a növésben lévő szervezetet és a testi szövetek regenerációjában is segít. Nélkülözhetetlen az erős csontozat, porcok és fogazat kialakulásában. 3dl gránátalma a napi C-vitamin szükségletnek 10-12%-át fedezi.
A gránátalma remek választás, ha nassolni támad kedvünk. Édes íze révén kielégíti az édesség iránti vágyat, azonban kevés kalóriát és rengeteg hasznos és egészséges tápanyagot, vitamint, rostot és ásványi anyagot tartalmaz.

Rendkívül ízletes reggeli vagy uzsonna készíthető a gránátalma akár friss, akár koncentrált levéből úgy is, ha joghurthoz vagy müzlihez keverjük hozzá.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSKOR CSAK TÖRÉKENY ÁRU BIZTOSÍTÁSSAL KIEGÉSZÍTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOT LEHET KIVÁLASZTANI!

Raktáron: 12 db
1 969 Ft 
1 772 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
10

Az akciós termék lejárati ideje:2023.06.23

Amerika kedvenc gyümölcsitala. A vörösáfonya íze fanyar és egyben enyhén édes, kicsit keserű utóízzel, magas savtartalommal.

A vörös áfonya egy igazi szuper gyümölcs, mivel magas tápanyagtartalma miatt nemcsak étkezési, hanem gyógyászati célokra is felhasználható. Általában a húgyhólyag és a vese betegségeit gyógyítják vele, valamint kiválóan lehet vele kezelni a C-vitamin hiányt és egyes emésztési zavarokat. Az áfonyalével megelőzhetőek a különböző húgyúti fertőzések és a fekélyek is.


Jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamint és az úgynevezett proanthocyanidins vegyületekből is, melyek igen erőteljes antioxidánsként működnek. Az antioxidánsokról pedig köztudott, hogy segítik megvédeni a szervezetet a káros részecskékkel, az úgynevezett szabad gyökökkel szemben, melyek egyébként különböző sejtkárosodást okoznának (pl. a sejtmembrán megsemmisítése, sejthalál, DNS-kód módosítása).


Az áfonyalé segít megelőzni a húgyúti fertőzések megjelenését és a húgyhólyag, valamint a húgycső egészségét is fenntartja. Ez a megelőző hatás különösen fontos az idősebb nőknél, akiknél fokozottan fennáll a felfázás és más hasonló betegségek megjelenése. A vörös áfonya úgy éri el ezt a védő hatást, hogy képes csökkenteni a húgyhólyagban megjelenő káros baktériumok számát. A fertőzéseket éppen ezek a baktériumok okoznák.

További potenciális előnyei
Az áfonyalé fogyasztása nagymértékben csökkenti a fekélyek kialakulását, mivel elpusztítja a gyomorban található Helicobacter pylori baktériumokat. Antioxidáns tulajdonságai segíthetnek, hogy megelőzzük az ínybetegségek kialakulását és védi a fogakat is, mivel erős baktériumölő tulajdonságai ismertek. A vörös áfonya csökkenti a vérerekben lerakódott koleszterin mennyiségét, ezért segítségével megelőzhetőek a különböző szív- és érrendszeri megbetegedések is.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSKOR CSAK TÖRÉKENY ÁRU BIZTOSÍTÁSSAL KIEGÉSZÍTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOT LEHET KIVÁLASZTANI!



Raktáron: 9 db
1 365 Ft 
1 226 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
10

Az akciós termék lejárati ideje:2022.10.21

A guava nagyon egészséges egzotikus gyümölcs, tele vitaminnal és mikroelemekkel. Kissé fanyar, de nagyon kellemes ízű aromás ital. A guava első ízlelésre kissé savanykás, de alapvetően a trópusi gyümölcsökre jellemző íz kavalkádot hordozza.


Szereted, ha egy gyümölcs mindamellett, hogy finom, rengeteg jótékony hatással is van szervezeted működésére? Vágysz újabb, izgalmasabb, különlegesebb ízekre? Akkor itt az ideje, hogy megkóstold az egzotikus guavát.
A guava nemcsak gyümölcs, hanem gyógynövény is, hiszen sok vitamint és a szervezet számára, más hasznos anyagot tartalmaz.

A gyümölcsben van A- és C-vitamin (C-vitamin 350%-át biztosítja az ajánlott napi bevitelének). Mindkét vitamin antioxidánsnak számít. Ami egy nagyon jó hír azoknak, akik rendszeresen fogyasztják, hiszen a C-vitaminnak immunrendszer-erősítő hatása is ismeretes.

A gyümölcs tartalmaz még B3- és B6-vitamint is, illetve magnéziumot, amelyek együttesen javítják az agy vérellátását és biztosítják az idegrendszer kiegyensúlyozott működését.

A guava folsavban is rendkívül gazdag, így állapotos nőknek kifejezetten ajánlott a fogyasztása, hiszen a folsavhiány akár még születési rendellenességet is okozhat.


A guava polifenol vegyületeket és karotinoidot is tartalmaz, amelyek a bőr öregedési folyamatait képesek lelassítani, illetve az egészségét képesek biztosítani.

A gyümölcs diabétesz ellen is kiváló, mert rendkívül alacsony a glikémiás indexe.


A vérnyomásra is kedvező hatást gyakorol, vagyis csökkenteni képes azt, illetve csökkenti az úgynevezett „rossz koleszterin” szintjét is a vérben.


Magas rost és káliumtartalma jót tesz az emésztésnek, csökkenti a vérnyomást és stabilizálja a test elektrolit szintjét is.

A kálium még a szívműködésre is jó hatással van, csökkenti a stroke, a vesekő és a csontritkulás kialakulásának kockázatát is.

Magas rosttartalma sokáig teltségérzetet okoz, ezért a fogyókúrázóknak is kifejezetten ajánlott.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSKOR CSAK TÖRÉKENY ÁRU BIZTOSÍTÁSSAL KIEGÉSZÍTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOT LEHET KIVÁLASZTANI!

Raktáron: 6 db
1 365 Ft 
1 226 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
18

Az akciós termék lejárati ideje:2023.05.02

Multivitaminlé.Gyümölcsökkel telt, harmonikus ízvilág. Remek vitaminforrás.

 

Almalé: A natúr almalé gazdag természetes savakban, vitaminokban, ásványi anyagokban, és kifejezett antioxidáns hatással rendelkezik. Kutatások szerint, az almának rendkívüli gyógyító értéke van, hála a gyümölcs húsának.


Narancslé: Csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Folátban, káliumban és C-vitaminban gazdagok, fitonutriensek tucatjait tartalmazzák, így jótékonyan hatnak a vérnyomásra, a koleszterin- és vérzsírszintre, csökkentik a veszélyes (akár trombózist is okozó) vérrögök rizikóját, és segítenek megőrizni a vérerek rugalmasságát.

Őszibaracklé: Antioxidáns hatásának köszönhetően nem csupán a betegségek elleni védekezésben segít, de bőrödet is hidratálja, és megóvja a káros környezeti hatásokkal szemben.
A bőröd szépítésén kívül az őszibarack hajad és körmöd egészségét is óvja. Magas szelén- és cinktartalma serkenti a köröm és a haj növekedését, valamint erősíti azokat. 


Citromlé: A citrom gazdag C-vitamin forrás. A C-vitamin erősíti az immunrendszert és a megfázással szembeni ellenálló-képességet. Ezen kívül flavonoidokat is tartalmaz, amelyek segítik a szervezetet a vírusok elleni harcban és hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet egészséges maradjon.


Ananászlé: Emésztést gyorsító hatása révén gyorsabban ürülnek ki a szervezetből a méreganyagok. Csökkenti a vér savtartalmát, így segíti a szervezet savbázis egyensúlyának megőrzését, helyreállítását. C-vitamint, káliumot, folsavat, cukrot, gyümölcssavat, rostanyagot tartalmaz, számottevő vitaminforrásként tarthatjuk tehát számon. A folsav a vörös- és fehérvérsejtek, illetve a véralvadáshoz szükséges vérlemezkék képződésénél működik közre, és szükséges a gyomornyálkahártya normális működéséhez is.


Mandarinlé: Magas C-vitamin és egyéb ásványi anyag tartalma miatt erősíti az immunrendszert, vitalizál. A benne található sok-sok A-vitamin gyulladáscsökkentő. Többek között magas rost tartalma miatt is jótékonyan hat az emésztésre, májtisztító hatású, sőt a hasmenés ellen is ajánlott. Csökkenti a koleszterin szintet, ugyanakkor támogatja az erek, vénák helyes működését, meggátolja a vérrögképződést, sőt a szívműködést is segíti. Baktérium- és vírusölő hatású.

Körtelé: Emésztési zavarok és torokfájás megszüntetése, a csontritkulás tüneteinek enyhítése, méregtelenítés: többek között ezekben az esetekben számíthatunk a körte jótékony hatásaira.


Banán: Bár a banán cukortartalma magas, nem kell attól tartanunk, hogy túlságosan gyorsan emeli meg a vércukorszintet, köszönhetően a benne található élelmi rostoknak. A rostok nélkülözhetetlenek az egészséges bélműködéshez, hiszen szabályozzák, hogy mennyire gyorsan halad át az étel a bélrendszeren.


Guava:A trópusok almájának is nevezik. Rendkívül sok C-vitamint tartalmaz, ráadásul igen magas az antioxidáns hatásáról ismert likopintartalma is. Ezáltal fokozza az immunrendszer működését, és sok helyütt a rák kiegészítő kezelésére is alkalmasnak tartják.


Mangó: Magas B-vitamin- tartalmánál fogva ideális stressz elleni orvosság, ráadásul görcsoldó hatású is. Akit fájdalmas menstruáció gyötör, néhány nappal a vérzés kezdete előtt fogjon mangókúrába, igyon meg mindennap egy pohár mangólevet. Magas bétakarotin- tartamának köszönhetően az egyik legjelentősebb A-vitamin-forrás - megvéd a leégés következményeitől és szabadgyökfogó tulajdonságú.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSKOR CSAK TÖRÉKENY ÁRU BIZTOSÍTÁSSAL KIEGÉSZÍTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOT LEHET KIVÁLASZTANI!

Raktáron: 6 db
1 397 Ft 
1 143 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
17

Az akciós termék lejárati ideje:2023.03.09

Bauer Maracuja nektár markáns, savanyú-aromás íze nagyon kellemes. Tejalapú koktélok kiváló összetevője.


A maracuja nem más, mint a golgotavirág termése. Magas C-vitamin tartalommal rendelkezik, ennek köszönhetően rendszeres fogyasztása kiválóan erősíti az immunrendszert. Ősszel és télen kifejezetten jó szolgálatot tehet a maracuja fogyasztása, hiszen a megfázás és az influenza ellen is kiválóan véd a magas C-vitamin tartalmának köszönhetően. Sok benne még az A-és B- vitamin, valamint a vas és a kálium.


A maracuja nem csak az asztmára gyakorol rendkívül jó hatást, hanem a magas vérnyomásra és a görcsökre is mivel több különféle flavonoidot és alkaloidot is tartalmaz.


A gyümölcs húsában lévő enzimek elősegítik az emésztőrendszer egészséges működését, nyugtató hatása már évszázadok óta ismert.


A gyümölcs leve hatásosan kezeli az alvási nehézségekben szenvedők panaszait, de jelentősen csökkenti a szorongásos betegek tüneteit is.


Egy fárasztó nap után, ha nehezebben tudunk elaludni, e gyümölcs fogyasztásával ezen könnyen segíthetünk.


Napjainkban a rákmegelőzés és- gyógyítás területén értek el sikereket. A gyümölcs olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek képesek megbénítani azokat az enzimeket, melyek ahhoz szükségesek, hogy a rákos sejtek bejussanak az érpályába és a nyirokkeringésbe. Daganatos betegségek esetén tehát, kifejezetten ajánlott maracujából készített kivonatot alkalmazni.

BAUER TERMÉKEINK RENDELÉSEKOR HÁZHOZSZÁLLÍTÁSKOR CSAK TÖRÉKENY ÁRU BIZTOSÍTÁSSAL KIEGÉSZÍTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOT LEHET KIVÁLASZTANI!

Raktáron: 6 db
1 537 Ft 
1 270 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
25

Kiváló kenyér helyettesítő zöldségekkel ízesített termék. A doboz 2 db 50 g-os csomagot tartalmaz. Gluténmentes.

Az extrudált kenyér általában különböző diéták, fogyókúrák összetevője, magas rost- és alacsony nátriumtartalommal.
Az extrudált kenyérfélék 1986 óta vannak jelen a magyar élelmiszerpiacon.
Különleges eljárással készül, gyártás során a magas hőmérséklet és a nyomáskülönbség alkalmazásával. Az extrudált kenyereket általában Abonett néven ismerik.
Az extrudálás lényege, hogy az élelmiszereket masszává nyomják össze, majd átpréselik egy szűk nyíláson, ezáltal különböző méreteket és formákat, textúrát lesz képes felvenni.
Az eljárás előnyére írják, hogy általa az étel könnyebben emészthetővé válik, valamint hogy adott esetben a módosított molekula szerkezet révén több rostot tartalmaz. Az biztos, aki extrudált élelmiszert fogyaszt, annak javasolt sok folyadékot fogyasztania, hogy a rost tisztíthassa a beleket és távozni tudjon onnan.
A cukorbetegeknek, vagy diétázóknak ajánlatos vigyázniuk ezekkel a termékekkel. A glikémiás indexük ugyanis nagyon magas. Az extrudált termékek GI-je 74, ami igencsak sok.

Raktáron: 120 db
749 Ft 
561 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
32

Kiváló kenyér helyettesítő tökmag és koriander ízesítésű termék.A doboz 2 db 50 g-os csomagot tartalmaz. Gluténmentes.

Az akciós termék lejárati ideje:2022.07.02


Az extrudált kenyér általában különböző diéták, fogyókúrák összetevője, magas rost- és alacsony nátriumtartalommal.
Az extrudált kenyérfélék 1986 óta vannak jelen a magyar élelmiszerpiacon.
Különleges eljárással készül, gyártás során a magas hőmérséklet és a nyomáskülönbség alkalmazásával. Az extrudált kenyereket általában Abonett néven ismerik.
Az extrudálás lényege, hogy az élelmiszereket masszává nyomják össze, majd átpréselik egy szűk nyíláson, ezáltal különböző méreteket és formákat, textúrát lesz képes felvenni.
Az eljárás előnyére írják, hogy általa az étel könnyebben emészthetővé válik, valamint hogy adott esetben a módosított molekula szerkezet révén több rostot tartalmaz. Az biztos, aki extrudált élelmiszert fogyaszt, annak javasolt sok folyadékot fogyasztania, hogy a rost tisztíthassa a beleket és távozni tudjon onnan.
A cukorbetegeknek, vagy diétázóknak ajánlatos vigyázniuk ezekkel a termékekkel. A glikémiás indexük ugyanis nagyon magas. Az extrudált termékek GI-je 74, ami igencsak sok.

Raktáron: 6 db
856 Ft 
584 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
38

Kiváló rágcsálnivaló, amarant ízesítésű termék. Gluténmentes.

Az akciós termék lejárati ideje:2022.08.01.

Az extrudált kenyér általában különböző diéták, fogyókúrák összetevője, magas rost- és alacsony nátriumtartalommal.
Az extrudált kenyérfélék 1986 óta vannak jelen a magyar élelmiszerpiacon.
Különleges eljárással készül, gyártás során a magas hőmérséklet és a nyomáskülönbség alkalmazásával. Az extrudált kenyereket általában Abonett néven ismerik.
Az extrudálás lényege, hogy az élelmiszereket masszává nyomják össze, majd átpréselik egy szűk nyíláson, ezáltal különböző méreteket és formákat, textúrát lesz képes felvenni.
Az eljárás előnyére írják, hogy általa az étel könnyebben emészthetővé válik, valamint hogy adott esetben a módosított molekula szerkezet révén több rostot tartalmaz. Az biztos, aki extrudált élelmiszert fogyaszt, annak javasolt sok folyadékot fogyasztania, hogy a rost tisztíthassa a beleket és távozni tudjon onnan.
A cukorbetegeknek, vagy diétázóknak ajánlatos vigyázniuk ezekkel a termékekkel. A glikémiás indexük ugyanis nagyon magas. Az extrudált termékek GI-je 74, ami igencsak sok.

Raktáron: 14 db
596 Ft 
369 Ft
Kezdete: 2022.05.31 A készlet erejéig!
38

Kiváló rágcsálnivaló ízesítés nélküli termék. Gluténmentes.

Az akciós termék lejárati ideje:2022.08.05.


Az extrudált kenyér általában különböző diéták, fogyókúrák összetevője, magas rost- és alacsony nátriumtartalommal.
Az extrudált kenyérfélék 1986 óta vannak jelen a magyar élelmiszerpiacon.
Különleges eljárással készül, gyártás során a magas hőmérséklet és a nyomáskülönbség alkalmazásával. Az extrudált kenyereket általában Abonett néven ismerik.
Az extrudálás lényege, hogy az élelmiszereket masszává nyomják össze, majd átpréselik egy szűk nyíláson, ezáltal különböző méreteket és formákat, textúrát lesz képes felvenni.
Az eljárás előnyére írják, hogy általa az étel könnyebben emészthetővé válik, valamint hogy adott esetben a módosított molekula szerkezet révén több rostot tartalmaz. Az biztos, aki extrudált élelmiszert fogyaszt, annak javasolt sok folyadékot fogyasztania, hogy a rost tisztíthassa a beleket és távozni tudjon onnan.
A cukorbetegeknek, vagy diétázóknak ajánlatos vigyázniuk ezekkel a termékekkel. A glikémiás indexük ugyanis nagyon magas. Az extrudált termékek GI-je 74, ami igencsak sok.

Raktáron: 60 db
596 Ft 
369 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
33

Kiváló rágcsálnivaló, chili ízesítésű enyhén csípős termék. Gluténmentes.

Az akciós termék lejárati ideje:2022.08.12

Az extrudált kenyér általában különböző diéták, fogyókúrák összetevője, magas rost- és alacsony nátriumtartalommal.
Az extrudált kenyérfélék 1986 óta vannak jelen a magyar élelmiszerpiacon.
Különleges eljárással készül, gyártás során a magas hőmérséklet és a nyomáskülönbség alkalmazásával.
Az extrudálás lényege, hogy az élelmiszereket masszává nyomják össze, majd átpréselik egy szűk nyíláson, ezáltal különböző méreteket és formákat, textúrát lesz képes felvenni.
Az eljárás előnyére írják, hogy általa az étel könnyebben emészthetővé válik, valamint hogy adott esetben a módosított molekula szerkezet révén több rostot tartalmaz. Az biztos, aki extrudált élelmiszert fogyaszt, annak javasolt sok folyadékot fogyasztania, hogy a rost tisztíthassa a beleket és távozni tudjon onnan.
A cukorbetegeknek, vagy diétázóknak ajánlatos vigyázniuk ezekkel a termékekkel. A glikémiás indexük ugyanis nagyon magas. Az extrudált termékek GI-je 74, ami igencsak sok.



Raktáron: 100 db
643 Ft 
433 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
16

 

Az akciós termék lejárati ideje:2022.12.05

Már az 1900-as évek elején megjelent vegetáriánus szakácskönyvben (Maria M. Gilbert: Meatless cookery, 1914) is megtalálható a rizsital receptje és azóta is népszerű alternatíva. Többféle ízesítésben is megvásárolhatjuk a rizsitalt, például vaníliás, kókuszos változatban. Íze édeskés, határozottan rizs illatú,fehéres színű. Mint a legtöbb gabonaitalnak, utóíze ennek is van,vizenyős textúrája meglehetősen hasonlít a zsírszegény tehéntejéhez. Számítsunk rá, hogy a növényi italok, így rizsital is hígabbak, mint a tehéntej. Energiatartalma, fehérjetartalma, és zsírtartalma is alacsonyabb, mint a 2,8%-os zsírtartalmú tehéntejnek, azonban szénhidráttartalma majdnem a kétszerese. A rizsitalban növényi eredetű fehérje van, tehát inkomplett, jó minőségű és hipoallergén. Ezért kisgyermekeknél, főként, ha allergiás nagyon jó tejhelyettesítő lehet. A tehéntejjel ellentétben nem tartalmaz koleszterint, kalciumot,B12 és D-vitamint sem
Könnyen beépíthetők a gluténérzékenyek étrendjébe. Gyakran vegetáriánus ételek, italok alapanyaga. Szinte minden ételben, italban könnyen kiválthatjuk vele a tejet. Készítsünk vele „tejes” italokat: kakaót, turmixokat. Nyugodtan használjuk főzéshez is. Használható kásák elkészítéséhez (vigyázat a nyúlós állaggal!), illetve kifejezetten jó puding alapanyagok. Kávéhoz kifejezetten szeretik a kedvelői, mert íze meglehetősen semleges, nem nyomja el a kávé aromáját. A tejfehérje allergiások számára az állati tejek, és az abból készült termékek (joghurt, gyümölcsjoghurt, sajtok, aludttej, író, savó, vaj, vajkrém) vagy olyan ételek, melyek ezeket tartalmazzák, nem fogyaszthatók. 6 éves korig a tehéntej helyettesítésére a speciális gyógy tápszereket javasolt adni, melyek a fejlődő szervezet fehérje, vitamin, kalciumigényét kellően biztosítják, tehát 6 éves kor alatt nem javasoltak a növényi italok tejhelyettesítésre,a növényi italok kizárólag kiegészítésképpen adhatók a tejpótló tápszer mellett.

Összefoglalásként:
A rizsitalok jók, tejallergiásoknak és gluténérzékenyeknek is, hiszen gluténmentes, kifejezetten ajánlottak tejes ételek, italok készítéséhez, de a laktóz érzékenyek számára laktáz enzim pótlással az állati tejek, tejtermékek fogyasztása is ajánlott. Növényi ital választásakor a tejfehérje allergiások figyeljenek oda, a kalciumpótlásra, lehetőség szerint vitaminokat és kalciummal dúsított ételeket, italokat is fogyasszanak. A kalcium felszívódás a bélből valósul meg, és a vér útján az egész testben eloszlik. Hogy mindez valóban meg is történjen, az elfogyasztott táplálékban vagy étrend kiegészítőben megfelelő minőségű, és elegendő mennyiségű kalciumnak kell lennie.

Élvezze egy pohár italként, vagy a reggeli müzlijébe! Tökéletes alternatíva a tej és szója helyett!

Raktáron: 12 db
912 Ft 
762 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
19

Az akciós termék lejárati ideje:2022.10.26

A zabital is egy jó alternatívája lehet a tehéntejnek. Azt tudnunk kell, hogy az égvilágon semmi sem helyettesítheti a teljes értékű tejet. A teljesen egyedi összetételű tehéntej vitaminokban és ásványi anyagok tekintetében „lekörözhetetlen”, tehát ha kénytelenek vagyunk kiiktatni az étrendünkből, akkor feltétlenül pótoljuk a kisesett tápanyagokat más élelmiszerekből (esetleg étrend-kiegészítőkkel). Oda kell figyelnünk a megfelelő kalciumbevitelre, amit az átlagember a tejtermékek fogyasztásával intéz el, és bélflóránkra is, mivel a laktóz helyes lebontása során immunerősítő hatású bélbaktériumok fejlődnek.


A zabital zabból készült enyhén fehér színű ital, mely az állati eredetű tejnél sokkal halványabb. A zab magas rosttartalma miatt jótékony hatással van az emésztésünkre, gazdag telítetlen zsírsavakban és ásványi sókban. Tele van értékes tápanyagokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal: B1-, B2-, B3-, B6- és K-vitaminnal, és megtalálható benne a cink, a vas, a szelén, a magnézium és a kalcium is. Magas béta-glükán-tartalma segít csökkenteni a koleszterinszintet. Többféle ízesítésben is megvásárolhatjuk a zabitalt, például vaníliás, kakaós és mandulás változatban.
Müzlire, gabonapehelyre, kására öntve, reggeli kávéba is tökéletes. Mivel egészen semleges az íze, édes és sós ételek készítésekor is megfelelő választás. Főzéskor nem fog úgy viselkedni, mint a tej, de sűrítésre azért tökéletesen alkalmas, főleg, ha egy kevés zablisztet még keverünk bele. Bármilyen főzelékben vagy süteményben megállja a helyét, legyen szó egyszerű gyümölcsturmixról, palacsintáról, muffinról, gofriról.

Élvezze egy pohár italként szívószállal, vagy a reggeli müzlijébe! Tökéletes alternatíva a tej és szója helyett!

Raktáron: 2 db
987 Ft 
800 Ft
Kezdete: 2022.06.03 A készlet erejéig!
28

Az akciós termék lejárati ideje:2023.01.28

A tönköly nagyon egészséges, pozitív hatással van nemcsak a testre, de a lélekre is. Mindent kibíró gabonafajta, így termesztéséhez nem szükségesek vegyszerek, növényvédők. 8000 éve jelen van a Kárpát-medencében, egyes források szerint Nyugat-Ázsiából, mások szerint Észak-Európából érkezett ez a csodálatosan egészséges gabona. A búzával való keresztezés ellenére, hála a nemesítők munkájának, őrzi ősi tulajdonságait. Az 1800-as évek végén még a legnépszerűbb gabonafajta volt Európában, de a nagyobb hozamú, könnyebben betakarítható búza sajnos kiütötte a nyeregből. Előnye, hogy magasabban fekvő területeken is megterem, jól tűri a hideget. Szerencsére az elmúlt években újra előtérbe kerültek előnyös tulajdonságai, és ma mára sok vásárló kedvence.


Termesztése során nem szükséges vegyszereket, gyomirtókat használni, nagyon jól tűri a szárazságot, a tápanyaghiányos talajt és a változékony időjárást is. A csernobili katasztrófa után a tönkölybúzát vizsgálva kiderült, hogy az nem vett fel sugárzó anyagot, nehézfémeket. Nem csak fehérjében, de vitaminokban, aminosavakban és ásványi anyagokban is rendkívül gazdag, egészséges test és lélek a fogyasztók jutalma. Tartalmaz egy olyan aminosavat, ami emeli a szervezet szerotonin szintjét, így boldogító gabonaként is számon tartják. A tönkölybúzát fogyasztók nagyobb koncentrációs képességről számoltak be, vizsgaidőszakban, munkahelyi megterhelés esetén érdemes bevetni. Magas rosttartalma miatt nagyon jó hatással van a belekre, az emésztésre, jól használható hasnyálmirigy és májerősítőként is. Mandulás ízesítésben is megvásárolhatjuk a tönkölyitalt.
Gluténtartalma magas, lisztérzékenyek nem fogyaszthatják, viszont a cukorbetegeknek nagyon ajánlott. Hosszú betegségek után roboráljunk tönkölyből készült ételekkel. Bőrbetegségekkel, gyulladásokkal küzdők is sikereket érhetnek el vele, sőt daganatos betegségek kezelésében is nagyon jó hatást produkál.

Élvezze egy pohár italként, vagy a reggeli müzlijébe! Tökéletes alternatíva a tej és szója helyett!

Raktáron: 14 db
1 149 Ft 
829 Ft
Kezdete: 2022.06.08 A készlet erejéig!

Az akciós termék lejárati ideje:2022.12.01

A növényi főzőkrémek kizárólag növényi alapanyagból készültek, és tejfehérjétől, laktóztól mentesek. Használhatóak főzéshez (sűrítés), sütéshez, díszítéshez.
Rizsből, zabból, tönkölyből és szójából is készülhetnek, színűk jellemzően halványsárgás.

A zabkrémet, zabtejszínt, zabtejet gluténérzékenyek nem fogyaszthatják! Az újabb kutatások szerint a zabban található avenin, amely hasonlít a gliadinhoz, a coeliakiások egy részénél elindítja a károsító mechanizmust. A növényi főzőkrémek (kivéve a szójakrém) enyhén kesernyés ízű lehet, ezért picit erősebb fűszerezést kívánnak.


A növényi krémekből felvert hab soha nem lesz olyan állagú, mint a tejszínhab, de ha gépi habverővel habosítjuk fel, olyan lesz az állaga, mint a félig felvert tejszínhabnak.
A növényi tejszínek a növényi italok sűrűbb, koncentráltabb formái. Használjuk őket hagyományos tejszín helyett ételekbe és süteményekbe is. A kínálatunkban szereplő növényi tejszínek mindegyike hozzáadott cukortól mentes, így cukorbetegek, inzulinrezisztenciával küzdők is bátran fogyaszthatják őket.
A növényi tejszíneknek a használatánál érdemes odafigyelni a hőkiegyenlítésre, azaz a felhasználás során ügyelni kell arra, hogy ne kapjon a tejszín hirtelen túl nagy hőt, így a forró ételből kimért adaggal kell először elkeverni, majd úgy az adott ételhez adni.

Raktáron: 30 db
498 Ft 
476 Ft
Kezdete: 2022.05.30 A készlet erejéig!
10

Az akciós termék lejárati ideje:2022.12.05

A cikóriakávé ízben hasonlít a kávéhoz, azonban kávébab helyett pörkölt cikóriagyökérből készül. Pozitív hatást gyakorol egészségünkre, mint például a gyulladást és a vércukorszintet csökkenti, valamint az emésztést is javítja. A cikóriagyökér kiváló inulin forrás is, amely egy olyan prebiotikus rost, ami elősegíti a fogyást és a bélrendszer megfelelő működését. Ezenfelül tartalmaz még néhány mangánelemet és B6-vitamint, ez a két tápanyag pedig igazoltan jó hatással van az agyra.

 

Raktáron: 24 db
2 813 Ft 
2 540 Ft
Kezdete: 2022.06.21 A készlet erejéig!
ÚJ

A Gyümölcsmedvék kizárólag növényi alapanyagból készülnek, szigorú minősítési kihívásoknak megfelelően,nem tartalmaznak mesterséges aromákat vagy színezékeket. A teljes nádcukor medvéinknek kellemes édességet, az almás pektinek pedig a tipikus "ízt" adnak.
Kizárólag természetes összetevők, például gyümölcs- és zöldséglevek, valamint egészséges nyers nádcukor felhasználása teszik gyümölcsös medvéinket nagyon ízletessé.Származási hely: Ausztria. Növények termesztése EU.

Raktáron: 4 db
1 459 Ft
ÚJ

A Extrudo gluténmentes Panko zsemlemorzsa a japán konyha ihlette zsemlemorzsa,könnyű és ropogós,így tökéletes a rántani való ételekhez.A panko zsemlemorzsa kiváló ropogós bevonatot képez, és főleg hús,hal és tenger gyümölcsei,zöldségek vagy sajt panírozására szolgál.Glutén-, búza- és szójamentes.Tárolás száraz helyen,fénytől védve.Származási hely:Csehország. Növények termesztése EU.

Raktáron: 16 db
1 233 Ft
ÚJ

A ropogós gluténmentes kukorica zsemlemorzsa sütve kevesebb zsírt szív fel mint a klasszikus társai, nem ég le és jól tapad.Alkalmas hús, zöldség vagy sajt panírozására.Nem alkalmas közvetlen étkezésre.Elkészítése:Ízesítse be és forgassa gm lisztbe,tojásba,majd ebbe a zsemlemorzsába a rántani való ételt,majd süsse ki forró olajban vagy sütőben.Glutén-, búza- és szójamentes.Tárolás száraz helyen, fénytől védve.Származási hely: Csehország. Növények termesztése EU.

Raktáron: 10 db
643 Ft
122termék130